Jaqub20 Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 (edytowane) Witam, Dzisiaj znalazłem stronę na której rowery są (chyba) w bardzo dobrej cenie, dlatego chciałem zapytać was czy zakup na tej stronie jest dobrym i bezpiecznym wyborem. Strona: http://www.rowerowy.pl/ , rower w który celuje to Giant Trance 3 w rozmiarze M, będzie to mój pierwszy rower typu full suspension. Dziękuje za odpowiedź, pozdrawiam. Edytowane 2 Października 2017 przez Jaqub20
Andrzej Sawicki Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 Jest mnóstwo sklepów stacjonarnych, które dodatkowo sprzedają wysyłkowo. O tej porze roku muszą wypchnąć "stary" rocznik 2017, stąd wiele promocji. Różnie może być z gwarancją, jeśli producent wymaga pierwszego przeglądu w tym samym sklepie, w którym kupiono. Warto dopytać o ten szczegół.
aju Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 Dobrze kolega pisze. 1przegląd musiałem zrobić tam gdzie kupiłem... ale co z tego jak gwarancja przepada po pierwszych zmianach. Dlatego zostawiam wszystko co było na 1składanko.
Jaqub20 Opublikowano 2 Października 2017 Autor Opublikowano 2 Października 2017 19 minut temu, Andrzej Sawicki napisał: Jest mnóstwo sklepów stacjonarnych, które dodatkowo sprzedają wysyłkowo. O tej porze roku muszą wypchnąć "stary" rocznik 2017, stąd wiele promocji. Różnie może być z gwarancją, jeśli producent wymaga pierwszego przeglądu w tym samym sklepie, w którym kupiono. Warto dopytać o ten szczegół. Myślisz, że ceny jeszcze spadną do zimy? Warto poczekać?
Andrzej Sawicki Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 Ceny spadną, ale także zostaną sprzedane popularne rozmiary, tzn. M i L. To standardowe ryzyko przy szukaniu promocji: nie tylko Ty szukasz.
Rekomendowane odpowiedzi