Skocz do zawartości

Tylna lampka | priorytet dzienne pulsujące

multijumper
Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Nemrod,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Hej

Poprzeglądałem tematy i nawet coś tam wypatrzyłem ale prawie co dzień są nowości i wiadomo, chcę kupić tanio, dobre i na czasie. Priorytet to pulsujące światło na dzień, akumulatory żeby trzymały od 6 do 8 godzin, budowa smukła i raczej w pionie a budżet to maksimum 100 złotych. Tylko rynek lokalny, nie biegam po alibabach czy innych podobnych, w dobrym tonie będą zaawansowane technologicznie (mocne) diody. Co byście doradzili na dzień dzisiejszy, tylko i wyłącznie do jazdy w dzień, okazjonalnie późne popołudnie, aha, montaż najlepiej na gumkę do sztycy tak żeby zakładać i zdejmować jednym ruchem ręki. 

edit:

powyżej budżetu ale taki typ

Edytowane przez multijumper
linkowanie
Opublikowano

Wygląda bardzo ciekawie, tym bardziej że odkryłem przy tej okazji model VIZ 300 tylko tyci wystający ponad budżet. Bardzo dobre czasy działania na trybach, szybki flash no i mocarny tryb dzienny, właśnie o to mi chodziło.

VIZ 150

VIZ 300

Opublikowano

Ja polecam:

https://sportano.pl/p/179179/lampka-rowerowa-tylna-infini-ola?utm_source=google&utm_medium=free_clicks&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw6PGxBhCVARIsAIumnWaxtIXMeWSAlYdMqXWQ9LVa4Gd51THxvGtFcnnPecGc152d1VD3QIwaAsYLEALw_wcB

Kupiłem stacjonarnie w Martes Sport za około 100 zł, przez internet można kupić taniej, super mocny tryb dzienny pulsujący, kilka innych trybów też jest, pionowa, mocowanie na gumkę. Ja jestem zadowolony

• Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Finalnie kupiłem Cat Eye VIZ450, przekroczyłem nieco zakładany budżet ale nie żałuję, prawdopodobnie zamienię na to i swoją już wysłużoną lampkę.

Dziękuję wszystkim za aktywność ;)