stasinnn Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 Witam Mam pomysł na nietypowy projekt związany z headshokiem. Sztywność i lekkość kostrukcji jest mi znana ale jak wygląda sytuacja z wytrzymałością. Mozna skakać na nim na malych hopkach itp ? Chodzi mi o jazde typu pump, 4x, dual slalom Mialem pomysł zamontowania takiego amortyzatora w ramie do 4x ze sterówką 1,1/5 Waga ok 1300g kusi do realizacji takiego projektu 80mm skoku powinno starczyć natomiast chodzi też o twardość żeby amortyzator nie dobijał. Bylbym wdzięczny za opisanie tego tematu. Pozdrawiam!
Gość Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 Próbuj, to się może udać... Choć moim zdaniem braknie skoku...
stasinnn Opublikowano 2 Października 2017 Autor Opublikowano 2 Października 2017 No pisałem ze znajomym co siedzi w tym i twierdzi ze 100mm to max i ze 80mm powinno starczyc bez problemu.Za plusami jest też to że przy częstych glebach w 4x nie obrywa anoda itp więc żywotność amorka powinna byc na plusWysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi