regan3000 Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Czołem Kupiłem pierwszą sztycę opuszczaną Crankbrothers Highline 3 80mm i nawet jej jeszcze nie zamontowałem, a już mam problem. Na dole sztycy jest jest punkt do zaczepienia linki. Ciągną za linke i jednocześnie wpychając siodełko wchodzi lekko w dół - czyli ok. Ciągnąć znów linke sztyca zostaje w dole nie wysuwa się mogę ją ręcznie wyciągnąć w górę. Dostałem uszkodzony model czy ja coś źle robię?
Rozwiązanie Motke Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Rozwiązanie Opublikowano 21 Kwietnia 2024 W dniu 18.04.2024 o 20:50, regan3000 napisał: Ciągną za linke i jednocześnie wpychając siodełko wchodzi lekko w dół - czyli ok. Nie, nie OK. Do tego powinno się użyć dużej siły. Wygląda jakby nie było ciśnienia w sprężynie powietrznej. Dlatego potem nie odskakuje.
regan3000 Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2024 W dniu 21.04.2024 o 08:30, Motke napisał: Nie, nie OK. Do tego powinno się użyć dużej siły. Wygląda jakby nie było ciśnienia w sprężynie powietrznej. Dlatego potem nie odskakuje. Dzięki za odpowiedź. Odesłałem go z powrotem i narazie czekam na decyzję. Raczej powinienem bez problemu dostać nowy lub zwrot kosztów.
Rekomendowane odpowiedzi