Grz_Bo Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Pogoda świetna, warunki na ścieżkach rowerowych dobre, ziemia bardzo sucha. W miejscach, gdzie w lesie zawsze stała woda obecnie sucho. Mam nadzieję, że wody w tym roku nie zabraknie. Miłego oglądania, weekendowy wypadzik do pobliskiego Parku Krajobrazowego Góry Radunia. _______________PozdrawiamGrzegorz 1
Grz_Bo Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Niedzielny wypad na rower. Pogoda pomimo niskich temperatur perfekcyjna. Kocham to co robię i robię to co kocham.Zapraszam na film. Miłego oglądania._______________PozdrawiamGrzegorz 2
Grz_Bo Opublikowano 1 Maja 2024 Autor Opublikowano 1 Maja 2024 Twierdza MTB w Srebrnej Górze. Filmik z kolejnego wypadu w góry.Miłego oglądania._______________PozdrawiamGrzegorz
Grz_Bo Opublikowano 5 Maja 2024 Autor Opublikowano 5 Maja 2024 Rolka z ostatniego wypadu.https://www.facebook.com/share/r/r26SUQxED2mUkpWH/_______________PozdrawiamGrzegorz
Grz_Bo Opublikowano 19 Maja 2024 Autor Opublikowano 19 Maja 2024 Kochaj to co robisz i rób to co kochasz. Przepis na szczęście._______________PozdrawiamGrzegorz
Grz_Bo Opublikowano 1 Czerwca 2024 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2024 Dziś pogoda na rower nie nastraja. Wczoraj udało się zrobić rundkę. Miłego oglądania.Wysłane z mojego SM-X910 przy użyciu Tapatalka 2
trzy_oponki Opublikowano 2 Czerwca 2024 Opublikowano 2 Czerwca 2024 Wygląda extra. Fajnie, że muzyczka bardziej energiczna, pasuje do przejazdów.
Grz_Bo Opublikowano 2 Czerwca 2024 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2024 Wygląda extra. Fajnie, że muzyczka bardziej energiczna, pasuje do przejazdów.Fajnie, że się podoba. Dzięki._______________PozdrawiamGrzegorz
Grz_Bo Opublikowano 16 Czerwca 2024 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2024 Jak wygląda perfekcyjny dzień na rowerze?Zobaczcie sami._______________PozdrawiamGrzegorz 1
Grz_Bo Opublikowano 16 Czerwca 2024 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2024 Fajne te Twoje filmy. Z fajnych tras. A dziękuję bardzo. Tak naprawę, są to ścieżki - moje ulubione - nie za łatwe, nie za trudne, w koło i na Raduni. Jest ich coś koło 10-11.Tak, żeby się zmęczyć i zresetować._______________PozdrawiamGrzegorz
Grz_Bo Opublikowano 22 Czerwca 2024 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2024 Boląca nauczka._______________PozdrawiamGrzegorz 1
Grz_Bo Opublikowano 1 Lipca 2024 Autor Opublikowano 1 Lipca 2024 Jest i nowa weekendowa produkcja. Tym razem gorąc lał się z nieba, że hej a wraz z nim ciurkiem ociekał pot z mojej skroni. Ale było zjawiskowo. MTB dla mnie to ciągłe przełamywanie swoich granic i strachu. Jednocześnie pozwala na całkowity reset.Miłego oglądania._______________PozdrawiamGrzegorz 1
Grz_Bo Opublikowano 28 Lipca 2024 Autor Opublikowano 28 Lipca 2024 Wczorajszy dzień. Temp. 30*C. Pomimo elektryka, upał mnie pokonał. Zjechałem 2 ścieżki. W planach było więcej, ale po drugiej nogi były jak z waty.Miłego oglądania.https://www.facebook.com/share/p/5wAV9XieUzCGpDce/_______________PozdrawiamGrzegorz 1
Grz_Bo Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Tak to jest jak pojedziesz elektrykiem w góry i zapomniałeś go wcześniej naładować.Miłego oglądania.https://www.facebook.com/share/p/tuBEmurrDsWKqmZf/_______________PozdrawiamGrzegorz
Grz_Bo Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Pojechałem do lasu oglądać siatkę.https://www.facebook.com/share/r/bW7qXJuEgmaNUCRF/_______________PozdrawiamGrzegorz
Grz_Bo Opublikowano 22 Września 2024 Autor Opublikowano 22 Września 2024 Wydarzenia ostatnich dni, codziennie napięcie i ciągle myślenie czy za chwilę nie trzeba będzie uciekać przed żywiołem dały się we znaki i przyniosły zmęczenie psychicznie.Co więc było robić, kiedy w mediach ogłoszono, że sytuacja się normalizuje i poziom wody w Odrze w mieście zaczyna opadać? Jak najlepiej zresetować myśli i zapomnieć choć na chwilę o tym wszystkim?Odpowiedz jest prosta: góry i rower. Nie myśląc wiele spakowałem elektryka i ruszyłem przed siebie. Pikanterii dodawał fakt możliwość przetestowania nowych kół do mojego starego roweru.Oto jak było.Radunia 21.09.2024https://www.facebook.com/share/p/fZNFManZAeaLC9v9/Wysłane z mojego SM-X910 przy użyciu Tapatalka
Grz_Bo Opublikowano 4 Października 2024 Autor Opublikowano 4 Października 2024 Trochę mi zeszło z montażem filmu z zeszłego weekendu. Warunki były bardzo dobre, trochę zwalonych drzew i dużo grzybiarzy. Sezon na zbieranie tychże właśnie się zaczyna.Miłego oglądania:_______________PozdrawiamGrzegorz 1
Grz_Bo Opublikowano 14 Października 2024 Autor Opublikowano 14 Października 2024 Świeradowskie single.https://www.facebook.com/share/p/W2yiVqhZjQhHrL3j/_______________PozdrawiamGrzegorz
Grz_Bo Opublikowano 20 Października 2024 Autor Opublikowano 20 Października 2024 Jesień coraz śmiałej wdziera się do okien naszych domów, lasów i parków. Wraz z nią wokół nas zaczyna dominować złoty kolor, przyroda zmienia barwy i niedługo straci zupełnie liście i kolory. Będzie szaro buro i nijako. Dlatego puki można korzystam ze sprzyjającej aury i bawię się w najlepsze wykorzystując do tego rower.Ostatni wypad w góry._______________PozdrawiamGrzegorz 1
Grz_Bo Opublikowano 1 Listopada 2024 Autor Opublikowano 1 Listopada 2024 Pazury poobcinane. Jutro testy._______________PozdrawiamGrzegorz 1
Grz_Bo Opublikowano 4 Listopada 2024 Autor Opublikowano 4 Listopada 2024 Poniżej filmik z zaduszkowego wypadu. Oglądajcie szybko, bo oznaczony jest jako "Prawa autorskie".Wykorzystałem w nim muzykę skandynawskiego Trio: Soren Bebe Trio.Oczywiście za wcześniejszym pozwoleniem w.w zespołu. Zastanawiam się jak to zweryfikuje YT? I czy go nie usuną w krótkim czasie. Zobaczymy._______________PozdrawiamGrzegorz 1
Grz_Bo Opublikowano 17 Listopada 2024 Autor Opublikowano 17 Listopada 2024 Dziś zacznę trochę nietypowo. Poza tym, iż lubię jeździć swoją Atec'ą to podczas jazdy cieszę się, kiedy z głośników wydobywa się fajna muzyka. Dużo słucham jazzu, dalego opowiem o tym co ostatnio mi się wydarzyło.Niedawno kupiłem sobie kilka CD, z muzyką duńskiego zespołu jazzowego:Soren Bebe Trio.A jaki to ma związek z MTB?Już śpieszę wyjaśnić. Z albumu tej grupy pt. Home wykorzystałem piosenkę pt.: A Simple Song jako podkład do mojego edit'u.Soren, gra taki lekki, zwiewny jazz w sam raz na jesienną pogodę. A jesienna pogoda to drugi powód, dlaczego słucham obecnie artystów ze Skandynawii. Pasują mi do tej pory roku.Przy okazji, pochwalę się faktem, iż przed montażem napisałem do Soren'a, czy zgodzi się na nieodpłatne wykorzystanie jego muzyki, jako podkład do moich filmów.Pomyślałem sobie pewnie mnie spuści na drzewo. Otóż okazało się wręcz przeciwnie. Zgodził się, oglądnął film i jeszcze podziękował.Fajnie, że nie wszyscy artyści nastawieni są na profit i czerpanie zysków.Brawo Soren._______________PozdrawiamGrzegorz 1
Administrator Admin Opublikowano 17 Listopada 2024 Administrator Opublikowano 17 Listopada 2024 Jest klimacik. Fajna muza. Dzięki!
Grz_Bo Opublikowano 18 Listopada 2024 Autor Opublikowano 18 Listopada 2024 Jest klimacik. Fajna muza. Dzięki!Super. Dziękuję za uznanie._______________PozdrawiamGrzegorz
Rekomendowane odpowiedzi