Skocz do zawartości

Energia

Siditrek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jadę w trasę 500 km.

Zastanawiam się jak robić przerwy i czy sam odpoczynek jest dobry czy lepsze jest zmiejszenie intensywnosci jazdy zamiast dłuższego odpoczynku w takiej trasie, albo lepiej odpoczynek przez dalszą pracę.

Opublikowano

Od jakiegoś czasu jest wysyp filmów o ultramaratonach, jazdach, wyprawach na 100, 200, - 1200 km i dookoła ziemi czy komina. Jazdę bez snu dzień czy dwa (to już chyba zdechło). Każdy ma inny organizm, sprzęt, trasę. Pozbieraj doświadczenia z ich filmów i wybierz coś dla siebie. Tak czy siak może dopaść cię bomba w trasie. Gustav bikevlog, Paweł C, ZielonyF16, Wstal sprzed kompa i sterta innych. Na różnych forach też się coś doszukasz. Tam się dowiesz czy i co jeść, pić czego unikać przed i przed oraz w trakcie.
Czy ktoś tu wie jaką masz grupę krwi i horoskop czy długość stopy. Można przepisać internet specjalnie tu.  

Opublikowano

Jeżeli uważasz że moje pytania są bez sensu to po co je komentujesz? Zachowaj takie uwagi dla siebie. Jeżeli jednego dnia jeżdżę drugiego dnia robię to samo a 3 dnia nie mam siły i uważam że muszę odpocząć a nie mogę się zrelaksować, dalsza aktywność z jednej strony pomaga ale. Z drugiej powoduje osłabienie to co należy zrobić?