Skocz do zawartości

ROCK SHOX Judy Silver TK czy Rock Shox Judy Gold RL

Piotero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Wszystkim,

planuje w końcu wymienić przedni amortyzator w moim rowerze. Do tej pory miałem RockShox XC30 TK 29 Solo Air, skok 100 mm.

Jeżdżę głównie po lesie, może ze dwa razy do roku wyskoczę na jakiś trudniejszy szlak. Najlepiej jakby nowy amorek wyłapywał  liście na drodze, ale nie będę aż tak wymagajacy  😁 😉

Pierwotnie chciałem kupić Manitou Markhor, ale doczytałem że jestem za ciężki 🙃 ( 90 )

Pytanie, czy jest sens dla mnie kupować coś lepszego niż ROCK SHOX Judy Silver TK w cenie 849 ? Czy warto dopłacić do Rock Shox Judy Gold RL za 1399 ?

Pozdrawiam

Opublikowano

Obecnie masz to samo co judy silver. Judy gold ma golenie górne alu i tłumik mc zamiast tk. IMHO w tej cenie kompletnie nie warto. Gold bywa w sklepie bike24 w cenie 120EUR.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Mój obecny dokonał żywota już w zeszłym sezonie, wiec wymiana jest obowiązkowa :)

Spróbuje zapolować na jakaś zniżkę, chociaż cenowo tam gdzie podałeś i tak jest rewelacyjnie w porównaniu do Polski. Z dostawą 206 EUR za GOLD

Opublikowano (edytowane)

Chlopie, lezy mi i sie kurzy judy gold, oddam za 600, chodzi jak nowka, jedzil sporadycznie 2 sezony. Skok100mm os 15x110 boost. Kolo 29. Pisz mi sms jak co 883 596 449, nie znanych nie odbieram.

Edytowane przez WojciechHruby
Opublikowano
6 godzin temu, WojciechHruby napisał:

Chlopie, lezy mi i sie kurzy judy gold, oddam za 600, chodzi jak nowka, jedzil sporadycznie 2 sezony. Skok100mm os 15x110 boost. Kolo 29. Pisz mi sms jak co 883 596 449, nie znanych nie odbieram.

Dziękuję, ale ja potrzebuje  QR 9x100 mm