laik30 Opublikowano 13 Marca 2024 Opublikowano 13 Marca 2024 Witam wszystkich, jestem nowy i potrzebuję pomocy. Kupiłem widelec tapered i chciałem go zamontować w moim Cube aix em z ramą tapered. Problem w tym że jak wyjąłem stary to ma rurę sterową prostą i na dole ma redukcję z dolną bieżnią pod łożyska koronkowe. Rower prawie nowy i łożysk bym nie wymieniał tylko nie mogę nigdzie kupić dolnej bieżni tapered pod łożyska koronkowe. Wiecie gdzie mogę takową kupić.
vdcmike Opublikowano 13 Marca 2024 Opublikowano 13 Marca 2024 Możesz w okolicach 30zł kupić kompletne stery z łożyskami kulkowymi z których weźmiesz tylko bieżnię (np. https://biostern.abstore.pl/stery-i-podkladki-stery-neco-h156e-pol-zint-tapered-czarne,c75,p899,pl.html) albo od razu kupić stety na łożyskach "maszynowych" - do 100zł znajdzie się coś przyzwoitego.
akir19 Opublikowano 14 Marca 2024 Opublikowano 14 Marca 2024 Z dołu wszystko do wymiany, dlatego kup kompletne stery na łożyskach maszynowych.Wysłane z mojego RMX2202 przy użyciu Tapatalka
laik30 Opublikowano 17 Marca 2024 Autor Opublikowano 17 Marca 2024 Dzięki, faktycznie chyba kupię maszynowe półzintegrowane. Mam tylko nadzieję że bez praski się obejdzie bo koronkowe prościej zamontować
Rekomendowane odpowiedzi