Administrator Admin Opublikowano 19 Lutego Administrator Opublikowano 19 Lutego Moderowany przez Admin: Regulamin: W tym temacie wstawiamy jedno zdjęcie dziennie. Posty zawierające więcej niż jedno zdjęcie lub kolaż zdjęć będą usuwane. Codziennie wrzucamy jakieś swoje jedno zdjęcie związane z rowerem. Może to być wypad do lasu, serwis, wymiana części. Wszystko to co obecnie robicie na lub ze swoimi maszynkami Preferowany krótki, 1-2 zdaniowy opis .
ernorator Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Testowanie nowych opon, nowych kół i nogi po zimowym kręceniu na trenażerze....już zdążyłem zapomnieć jak przyjemne jest jeżdżenie na zewnątrz, chociaż czasem nie czuć twarzy 3
TwardyBlaszak Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca Przy moście przez Odrę w Cigacicach k. Zielonej Góry 2
TwardyBlaszak Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia Dzisiaj wywiało mnie do Nowej Soli. Panorama z tarasu widokowego przy Porcie. 1
ernorator Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja Znalazłem Biebrze tam gdzie ma być i przy okazji Narew. 1
TwardyBlaszak Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja Poranna inspekcja roweru. Inspektor pewnie sprawdza "ślad węglowy" 3
TwardyBlaszak Opublikowano 25 Maja Opublikowano 25 Maja (edytowane) Dzisiaj grupowo, we czworo Edytowane 25 Maja przez TwardyBlaszak 2
multijumper Opublikowano 20 Czerwca Opublikowano 20 Czerwca Nowa droga ekspresowa E77 na odcinku między Czosnowem a mostem (imienia Józefa Piłsudskiego) Kazuń - Modlin Twierdza, fotka robiona na wysokości wsi Dębina, zrobiliśmy dziś wypad z synem, wpadło 60km i zobaczyliśmy jak tam się zmieniło, oczywiście polecieliśmy przez Kampinos, Łomianki - Palmiry - Czosnów. 2
multijumper Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Widok na Wisłę z mostu Anny Jagiellonki (most południowy), zapuszczamy się tu od niedawna bo jest sporo dróg do eksploracji, warto zboczyć jak się leci do Powsina. 1
Otto Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Wjechały nowe koła i motek redshift - cud, miód, malina 2
multijumper Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca Po kilkunastu miesiącach wiszenia w schowku sprzęt żony na spacerku, kilka ruchów baryłkami i hula jak dziki, pierwszy raz Kona obczaiła nową kładkę pieszo rowerową. Spacer udany, przypomniałem sobie przy tej okazji pozycję z dirta, z tym że tu buja na dwie strony, niestety muszę uważać bo komory powietrzne przód / tył nie są ustawione pode mnie. 2
multijumper Opublikowano 7 Lipca Opublikowano 7 Lipca To samo miejsce, most południowy tyle że przy filarach, no i na swoim sprzęcie. Cały czas chodzi mi po głowie wyprawa na Gassy, ponoć mekkę kolarek, sobota i niedziela odpada ze względu na bardzo duży ruch, może kiedyś się uda. 2
multijumper Opublikowano 9 Lipca Opublikowano 9 Lipca Misja zakończona sukcesem, wyskoczyliśmy z synem rano i wpadło jakieś 85km - 87km ale zaliczyliśmy przy tej okazji plan czyli odwiedziliśmy osławioną mekkę kolarek. Jakieś 80% mijanych ludzi jechało właśnie na maszynkach tego typu, droga wąska ale asfalt premium, jakaś dobra dusza oznaczyła wszystkie dziury farbą w sprayu więc luz i można potrenować sprinty. 1
TwardyBlaszak Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Dzisiaj w Zaborze na 9 etapie Grand Prix Kaczmarek Electric MTB 2024 2
Rekomendowane odpowiedzi