janex Opublikowano 29 Marca 2017 Opublikowano 29 Marca 2017 (edytowane) Cześć, Proponuję tutaj umawiać się na jakieś wspólne przejazdy dla ludzi z Śląska. Mtb/szosa - proponuję w tym temacie dodawać posty według ustalonego szablony, to ułatwi zebranie ekipy na wspólne jeżdżenie. Rodzaj: Mtb/Szosa/Rekreacja Miasto: w rejonie jakiego miasta zaczynamy jazdę Przewidywany dystans: ile planujemy zrobić Doświadczenie grupy: podstawowy/średni/zaawansowany Mam nadzieję że będą chetni Pozdrawiam Edytowane 29 Marca 2017 przez janex
Majkel Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Moje najczęstsze trasy to Brenna, Ustroń, Szczyrk, B-B Ze śląska dość blisko jest również do Czech, gdzie znajdują się również ciekawe trasy pozdrawiam
Piotr93 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 To moje rejony ja okolice Bielska, Żywiec i okolice,Szczyrk, planuje na Brenna z Szczyrku przez ul.Gorska w kierunku chaty wuja toma (bodajze zolty szlak) ale nie probowalem jeszcze odszukac tej trasy, w planach Wisla, Ustron, Skrzyczne, gory beskidu ślaskiego, Rysianka, Rownica itd. Mozna sie kiedys zderzyc jak ktos z okolic Zywca i Bb pisac rower: Mtb Kross Level b3
Ludu Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Oo ja planuję w tym roku odwiedzić nasze śląskie góry Chciałbym pojeździć raczej po szlakach - w moim rozumieniu single błoto woda krzaki las itp ot tak z dala od samochodów i równych ścieżek Nie jestem jakiś profi a raczej poziom amator ale chętnie zaznam takiej przygody. Więc jeśli ktoś chciałbym mnie - nas (bo może jeszcze parę osób namówię) oprowadzić to super, albo opisać jakąś fajna trasę Zachęcam do szczegółowego opisana tras tak jak ja to zrobiłem w dziale turystyka - szlaki trasy .. coś tam
Q'bot Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 (edytowane) Ja po Jurze się szlajam, z Dąbrowy startując ;> Raczej asfalt, aniżeli nasze piaszczysto-błotne ścieżki rowerowe... Edytowane 15 Kwietnia 2017 przez Q'bot
scarecrow Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Ja jestem z okolic Brennej, jak się poskładam z rowerem to chętnie się z kimś przejadę Na razie planuję przez Brenna Leśnica dotrzeć do Białego Krzyża i zjechać do Wisły... rowerem trekkingowym
Michal98 Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Ja pochodzę z miejscowości Warszowice .Moje tereny które lubię jeździć to Wisłą,Ustroń,Pszczyna,Oświęcim,Rybnik,Rudy,Mikołów i Cieszyn oraz Czechy Karwina,Ostrava .Tym roku planuję pętle wokół Beskidu śląskiego .Mój rower to Haibike 29 rc MTB .Ktoś chętny na wspólna trasę to proszę pisać . Pozdrawiam
Solnik Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Ja jestem z Katowic. Jeżdżę na szosie oraz MTB. Jeśli ktoś był chętny to mogę się wybrać, szczególnie na szosie jakieś dłuższe dystanse +100km. Tempo na szosie ~27, na MTB ~22.
esen Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Świętochłowice witają Rower crossowy(opony 2,1 cala). Chętny na dystanse 50+ , 100+, tempem do 25 km/h +-2km/h :). Dnia 19.04.2017 o 15:13, scarecrow napisał: Ja jestem z okolic Brennej, jak się poskładam z rowerem to chętnie się z kimś przejadę Na razie planuję przez Brenna Leśnica dotrzeć do Białego Krzyża i zjechać do Wisły... rowerem trekkingowym Przez Grabową?
stalowyaniol Opublikowano 3 Września 2017 Opublikowano 3 Września 2017 Witam . Jestem z Rudy Śląskiej , mam 27 lat i szukam kogoś na trasy 50 do 150 km Rower trekkingowy , średnia prędkość tak 20 do 25 km na godzinę . W tygodniu preferuję trasy do 60 km , w weekend więcej . Jeżdżę po asfalcie , jak i po drogach leśnych , lekki teren też wchodzi w grę . Fajnie by było jak znalazł by się ktoś z południowych dzielnic , ale nie jest to konieczne . Oczywiście Panie są również mile widziane . Pozdrawiam .
stalowyaniol Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Do roweru trekkingowego dołączyła jeszcze szosa , tak więc czekam na propozycje .
adamusss Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Dnia 16.08.2017 o 22:19, esen napisał: Świętochłowice witają Rower crossowy(opony 2,1 cala). Chętny na dystanse 50+ , 100+, tempem do 25 km/h +-2km/h :). Przez Grabową? Witam rownież jestem ze Świętochłowic i jeżdże na crossie. Może uda się zgadać w przyszłym sezonie:) Zresztą , czy to z rudy czy Katowic nie ma problemu, zawsze jakąś pętle w parku można nawet zrobić:) Pozdro
meksyk86 Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 Dnia 7.05.2017 o 14:55, Michal98 napisał: Ja pochodzę z miejscowości Warszowice .Moje tereny które lubię jeździć to Wisłą,Ustroń,Pszczyna,Oświęcim,Rybnik,Rudy,Mikołów i Cieszyn oraz Czechy Karwina,Ostrava .Tym roku planuję pętle wokół Beskidu śląskiego .Mój rower to Haibike 29 rc MTB .Ktoś chętny na wspólna trasę to proszę pisać . Pozdrawiam Cześć, ja z chęcią jak sezon ruszy, mieszkam w Żorach więc niedaleko, jeżdżę na Krossie Evado 3.0.
piterrrxd Opublikowano 7 Maja 2018 Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłaszam się z Chorzowa, jeżdżę na szosie - najczęściej w kierunku Żor/Pszczyny trasą 81. Średnie tempo ok 30km/h. W zależności od pogody w tygodniu robie treningi ok godz 17 (zazwyczaj 2-2,5h jazdy), w weekend dowolnie. Jakby ktoś był chętny to zapraszam.
stalowyaniol Opublikowano 11 Maja 2018 Opublikowano 11 Maja 2018 Witaj , można się zgadać , też jeżdżę w tych rejonach . Mam nadzieję że dam radę dorównać ci z tempem .
89neo Opublikowano 27 Grudnia 2018 Opublikowano 27 Grudnia 2018 W dniu 29.03.2017 o 18:30, janex napisał: Cześć, Proponuję tutaj umawiać się na jakieś wspólne przejazdy dla ludzi z Śląska. Mtb/szosa - proponuję w tym temacie dodawać posty według ustalonego szablony, to ułatwi zebranie ekipy na wspólne jeżdżenie. Rodzaj: Mtb/Szosa/Rekreacja Miasto: w rejonie jakiego miasta zaczynamy jazdę Przewidywany dystans: ile planujemy zrobić Doświadczenie grupy: podstawowy/średni/zaawansowany Mam nadzieję że będą chetni Pozdrawiam W dniu 7.05.2018 o 12:47, piterrrxd napisał: Zgłaszam się z Chorzowa, jeżdżę na szosie - najczęściej w kierunku Żor/Pszczyny trasą 81. Średnie tempo ok 30km/h. W zależności od pogody w tygodniu robie treningi ok godz 17 (zazwyczaj 2-2,5h jazdy), w weekend dowolnie. Jakby ktoś był chętny to zapraszam. W dniu 5.05.2018 o 18:39, stalowyaniol napisał: Widzę że temat umarł... W dniu 9.08.2017 o 01:00, Solnik napisał: Ja jestem z Katowic. Jeżdżę na szosie oraz MTB. Jeśli ktoś był chętny to mogę się wybrać, szczególnie na szosie jakieś dłuższe dystanse +100km. Tempo na szosie ~27, na MTB ~22. Chłopaki, stworzyłem grupę na FB dot. ustawek na szosie bo kurczę nic nie ma konkretnego w tym temacie a tam będziemy wrzucać termin - propozycje i wio https://www.facebook.com/groups/373969703351588/ Zapraszam!
Rekomendowane odpowiedzi