Pazdzioch666 Opublikowano 27 Stycznia 2024 Opublikowano 27 Stycznia 2024 Witam, nowa sztyca, odpowietrzona, dobite 250 psi, wysuwa się do połowy, jak pomogę ręką to idzie do końca. Gdzie może być problem?
Piter- Opublikowano 29 Stycznia 2024 Opublikowano 29 Stycznia 2024 Podejrzewam że nie jest odpowietrzania tak jak trzeba Spróbować możesz w ten sposób wypuść powietrze przez wentyl, podłącz zestaw do odpowietrzania Teraz przelej tak jak trzeba, odkręć strzykawkę tą co masz od dołu, ta co masz przy manetce zablokuj, pewnie masz blokadę na przewodzie, wciśnij manetkę rozłącz blokadę a potem dopchnij strzykawką oleju. Następny krokiem jest do pompowanie powietrza Sprawdź czy działa Jak by się sama wysuwala upuśc oleju odkręcając śrubkę w manetce delikatnie wy trochę oleju się wydostało
Pazdzioch666 Opublikowano 7 Lutego 2024 Autor Opublikowano 7 Lutego 2024 Trochę amatorką zajechało z mojej strony, skróciłem przewód, a zapomniałem odpowietrzyć manetki. Przepraszam za kłopot, ale dzięki za radę. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi