Skocz do zawartości

Uchwyt / szelki na klatkę piersiową do kamery

Antyszprycha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Shimano,

mam Polaroid Cube+ z uchwytem na kierownice. Niestety wychwytuje każde większe nierówności stąd moje pytanie: Czy istnieje uchwyt na klatkę piersiową dla tej kamery ? Nie mogę nigdzie znaleźć ;/ Czy może jest jakiś adapter do Polaroid Cube+ aby móc uzyskać jakieś inne szelki. Swoją drogą jakie polecacie ?

Opublikowano (edytowane)

Pod tym linkiem co podałem jest komplet ( uchwyt kamery + szelki) chyba że z innego zamawiałeś to każde szelki z allegro (tańsze czy droższe w okolicy 50pln) dadzą radę :) 

Stosując uchwyt do kamery z mocowaniem j/w podejdzie oprócz szelek każdy inny uchwyt dedykowany do GoPro itp kamer, czyli robi sie automatycznie z Polaroid-a  uniwersalna kamera  :)

Edytowane przez Eldo
Opublikowano

Podałeś link do alliexpres a ja chciałbym użyć szelek jeszcze w tym roku :)

9 minut temu, Eldo napisał:

Stosując uchwyt do kamery z mocowaniem j/w podejdzie oprócz szelek każdy inny uchwyt dedykowany do GoPro 

nie za bardzo rozumiem, w sensie do szelek nie podejdzie ?

Opublikowano

W sensie ze obudowa do kamery ktora w linku podalem podejdzie do kazdego uchwytu typu „gopro” w tym szelki. Reasumujac jak wsadzisz kamere w ten uchwyt bedziesz mogl ja zamocowac do wszystkiego :)

Opublikowano

No problemo :)

apropo alliexpres, ostatnio cos szybko paczki dochodza (ok 2tyg) wiec moze warto zaczekac ?

Opublikowano

Mają napisane dostawa do 45 dni (zaznaczam, że liczą się dni robocze) na "ostatnio" wolę nie liczyć :)

Opublikowano

To co tam jest napisane nie ma nic wspolnego z zeczywistym czasem dostawy. Zamowilem sporo rzeczy na Alli aktualnie doszedl mi pilot i obudowa do kamery SjCam w 16dni od czasu zakupu wiec jest na prawde OK ? 

Opublikowano

To miałeś chyba szczęście. Ja zamówiłem 22.6.17 strój z alli i odebrałem przesyłkę 31 lipca :)

Opublikowano

No to faktycznie lipton O.o 

Tak czy siak wyjscie z sytuacji jest dzieki Alliexpres wiec trzeba swoje odczekac i cieszyc sie z ujec kamery na szelkach :) Na pewno poprawi to stabilizacje i ogolny widok z roweru. Daj znac jak po pierwszych wrazeniach :)

Opublikowano

Uchwyt który zaproponowałeś zamówiony, szelki już kupione :) Tak więc czekam na paczkę, składam i testuje. Nie omieszkam się wypowiedzieć :)