lukaszwasil Opublikowano 30 Września 2017 Opublikowano 30 Września 2017 Nie wiem czy tak powinno być. Jak wrzucam na duży blat manetka napina linkę normalnie stopniowo płynnie. Natomiast jak zrzucam na mały blat muszę nacisnąć mała łopatka dwa razy za pierwszym dość silnie słychać dźwięk strzelenia linki (przerzutka nawet nie drgnie) dopiero drugie wciśnięcie powoduje zrzucenie łańcuch na mały blat. Czy tak powinno być czy to kwestia złej regulacji? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
nctrns Opublikowano 30 Września 2017 Opublikowano 30 Września 2017 W przerzutkach szosowych są tzw półbiegi. Zwróć uwagę czy przy pierwszym kliknięciu na pewno wózek nie wykonuje żadnego ruchu. Tapatalk'd 1
lukaszwasil Opublikowano 30 Września 2017 Autor Opublikowano 30 Września 2017 W przerzutkach szosowych są tzw półbiegi. Zwróć uwagę czy przy pierwszym kliknięciu na pewno wózek nie wykonuje żadnego ruchu. Tapatalk'd Właśnie też myślałem że to pierwsze uderzenie powinno powodować ustawienie biegu między pierwszym na drugi ale u mnie wózek stoi zupełnie w miejscu przy pierwszym kliknięciu. Teraz nie wiem czy ten model tak ma czy trzeba to jakoś wyregulowac?Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
przemkolar Opublikowano 31 Października 2017 Opublikowano 31 Października 2017 Sprawdź czy za pierwszym kliknięciem nie ogranicza przerzutkę śrubka L. Miałem ten sam problem w tiagrze i pomogło.
Rekomendowane odpowiedzi