Gość Opublikowano 28 Września 2017 Opublikowano 28 Września 2017 Nie wiem z czego wynika tytułowy problem. Większość nowych rowerów wychodzi na węższych oponach. Producenci mają je w katalogach a dostępność na rynku jest znikoma.Szukam dla siebie Schfalbe Smart Sam 27.5x2.1 na drucie. Kiedyś były dostępne i to w normalnych jak na drut pieniądzach. Teraz nigdzie ich nie mogę znaleźć. Na Allegro jest jedna oferta za 80zł (kosmos jak na drut. Za 10 zł więcej są zwijane Continental Race King) za to 2.25 jest masa. Z czego to wynika i gdzie tych opon szukać?
Antyszprycha Opublikowano 28 Września 2017 Opublikowano 28 Września 2017 Będę miał na sprzedaż Schwalbe Smart Sam 27,5x2,1. Jedną oponę w zasadzie już w poniedziałek a drugą jak byś chciał na gwałt to też bo mogę przełożyc sobie na chwile Michelina który mi zalega. Schwalbe kupiłem pod koniec czerwca tego roku i przejechałem na nich ok 800 km większość w terenie. Ps. Też kupiłem nówki po 80 zł - ciężko będzie Tobie znaleźć tańsze. Jak by co wal na priv
egzo23 Opublikowano 28 Września 2017 Opublikowano 28 Września 2017 Miałam smart samy drut 2,25. Nie polecam. W 2.1 masz maxxisy crossmarki. Świetne opony Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 28 Września 2017 Opublikowano 28 Września 2017 Crossmarki podobno nie dają rady na asfalcie a ja walę dzienie 30 km do pracy i z pracy. Z tego powodu odpadły. Continental Race King podobno znikają w oczach. Smart Samy mają raczej dobre opinie zwłaszcza te z nowym bieżnikiem. Dogadałem się z @adambike i wziąłem od niego SS. Ja mam fajne oponki a on troszkę złociszy do budowy projektu. Świetna sprawa że forum załatwiło sprawę w kilka minut
Antyszprycha Opublikowano 28 Września 2017 Opublikowano 28 Września 2017 Fuck a ja właśnie chciałem kupić Continental Race King 29 cali
Gość Opublikowano 28 Września 2017 Opublikowano 28 Września 2017 Wiem tyle co wyczytałem w internetach. Podobno trakcja itd super ale 1000km i po oponach. Też były moim faworytem...
arbelt Opublikowano 7 Października 2017 Opublikowano 7 Października 2017 Dnia 28.09.2017 o 21:31, zibi_j1 napisał: Wiem tyle co wyczytałem w internetach. Podobno trakcja itd super ale 1000km i po oponach. Też były moim faworytem... Witam, w internecie piszą różne dziwne rzeczy, ja jeżdżę na Continental Race King 26x2.2 od ok 2 miesięcy (zwykłe druty), a moje przebiegi miesięczne to ok 1100km (przeważnie asfalt/szutr do pracy, a weekend lasy)i jeszcze nie zniknęły, a ledwo co sie przytarły. Nie zniechęcaj się adambike tylko kupuj, w lesie dają dużo frajdy.
Rekomendowane odpowiedzi