!!!CHINEK!!! Opublikowano 7 Września 2023 Opublikowano 7 Września 2023 witam . potrzebny kabel do diagnostyki YAMAHA . USB A /USB micro B . kupilem na ebay niestety nie dziala , potrzeba jakis specjalny . prosze o linka najlepiej na ebay https://docs.google.com/presentation/d/1xu8Qwq31PbzIBQUNeTs8YpJwjqEm9RLN/edit?pli=1#slide=id.p3 link do opisu jak podlaczyctakowy kabelek.
Motke Opublikowano 9 Września 2023 Opublikowano 9 Września 2023 W dniu 7.09.2023 o 18:27, !!!CHINEK!!! napisał: potrzeba jakis specjalny Czyli jaki? Pozłacany? W dzisiejszych czasach, na szczęście, nikt już nie bawi się w wymyślanie własnych kabli. Faktycznie masz już wszystko na USB-C i nie masz innych urządzeń/kabli na micro USB?
!!!CHINEK!!! Opublikowano 10 Września 2023 Autor Opublikowano 10 Września 2023 dzisiaj moze i tak ale moj rower jest z 2019 roku i niestety albo stety nie ma usb c . nie bede zmienial roweru tylko dla usb c ,skoro dziala moj . a kabel potrzebny mi do ustawienia sily wspomagania na poszczegolnych biegach bo byla opcja to zrobic , i jeszcze kilka rzecyz mozna ogarnac . odpal linka kolego to bedziesz widzial jaki kabel mi potrzebny i bedziesz widzial ze z normalnym kablem nie wspolpracuje
vdcmike Opublikowano 11 Września 2023 Opublikowano 11 Września 2023 Ja tam w tym manualu widzę zwykły kabel USB A-microB. Niemniej może kupiłeś taki pozbawiony linii sygnałowych (do ładowania tylko).
Rozwiązanie !!!CHINEK!!! Opublikowano 11 Września 2023 Autor Rozwiązanie Opublikowano 11 Września 2023 witam dokladnie jak kolega VDCMIKE napisal kupilem zwykly do ladowania .
Rekomendowane odpowiedzi