qrak1 Opublikowano 28 Lipca 2023 Opublikowano 28 Lipca 2023 Witam wszystkich. Od ponad dwóch lat jestem posiadaczem roweru Kross Level 3.0 29" rama XL. Średnio pokonuję ok 250-350 km / miesiąc. Jeździmy rekreacyjnie - od ścieżek w lesie po ścieżki asfaltowe. Bez żadnych ekstremalnych tras czy single traków. Po przejechaniu pierwszych kilkudziesięciu km chciałem odsprzedać rower ponieważ podczas jazdy bolał mnie kręgosłup, ale po zmianie siodełka i wyregulowaniu kierownicy rower mi podpasował i jeżdżę nim do dzisiaj. W tym momencie jestem na etapie poszukiwania podobnego roweru o podobnych rozmiarach dla nastoletniego syna - ewentualnie zastanawiam się nad tym żeby oddać jemu swój a sobie kupić coś delikatnie lepszego. Posiadam budżet 2500-3500 zł. Proszę o pomoc w wyborze roweru o podobnych parametrach oraz wskazanie sprawdzonego sklepu internetowego. Pozdr.
Greg29 Opublikowano 28 Lipca 2023 Opublikowano 28 Lipca 2023 Akurat jest promocja na Rockridera Expl 540 w Decathlonie i teraz kosztuje 3400 zł. Zresztą nawet w regularnej cenie czyli 3799 zł warto go kupić - powietrzny amor, sztywne osie, napęd Deore 1x10, w tej cenie nie ma na rynku dla niego konkurencji.
Rekomendowane odpowiedzi