sobiehombre Opublikowano 13 Czerwca 2023 Opublikowano 13 Czerwca 2023 Witam. tak jak w temacie jak sprawdzić konkretny model roweru ? Otóż kupiłem rower kilka lat temu ale chciałbym znać jego konkretny model ponieważ na serwisie podważyli jego „oryginalność”. Nic poza numerem seryjnym ramy nie posiadam
Szymon88 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Opublikowano 14 Czerwca 2023 15 godzin temu, sobiehombre napisał: Witam. tak jak w temacie jak sprawdzić konkretny model roweru ? Otóż kupiłem rower kilka lat temu ale chciałbym znać jego konkretny model ponieważ na serwisie podważyli jego „oryginalność”. Nic poza numerem seryjnym ramy nie posiadam Pokaż fotkę
sobiehombre Opublikowano 14 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2023 1 godzinę temu, Szymon88 napisał: Pokaż fotkę
sobiehombre Opublikowano 17 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2023 Jak mogę to sprawdzić ? Ktoś coś ?
Maksiu79 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Po pierwsze mając numer seryjny spróbuj napisać do Scott'a zapytanie - może Ci odpowiedzą. A wiesz cokolwiek na temat tego roweru? Sama informacja, który to jest rocznik już by pomogła bo wtedy można przeszukać katalog Scott'a z tego rocznika i może uda się wpaść na ten model.
grzegorz75jan Opublikowano 18 Czerwca 2023 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Być może mógłbyś liczyć na większy odzew gdyby ta fotka była większa, pokazywała więcej szczegółów bo widać rower marki Scott prawdopodobnie typu cross i nic więcej. Dodatkowe fotki z paroma detalami np. osprzętu i lub opis specyfikacji tego osprzętu też byłby pomocny.
TrocheBiegam Opublikowano 18 Czerwca 2023 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Scott miał podobny font marki, ale nieco się różnił. A sprawę rozstrzyga brak logo na froncie. Rama to w ogóle wygląda jak od Btwina.
Rekomendowane odpowiedzi