Wojtek Opublikowano 27 Września 2017 Opublikowano 27 Września 2017 Cześć. Jaki bagażnik rowerowy byście polecili? Najbardziej interesuje mnie taki montowany na hak i musi mieścić 3 rowery. Bagażnik będzie montowany do samochodu typu kombi.
dyno74 Opublikowano 27 Września 2017 Opublikowano 27 Września 2017 Jeżeli cena nie gra roli to polecam taki: https://www.thule.com/pl-pl/pl/bike-rack/towbar-bike-racks/thule-easyfold-xt-3-_-934100 Mam identyczny na dwa rowery. Same zalety. Po złożeniu wrzucam do bagażnika. 1
Wojtek Opublikowano 27 Września 2017 Autor Opublikowano 27 Września 2017 No właśnie celuję w THULE, zastanawia mnie tylko stabilność tego typu bagażników. Trzyma się to tylko na zasadzie zacisku na haku?
dyno74 Opublikowano 27 Września 2017 Opublikowano 27 Września 2017 Tak, ale zapewniam Cię, rowery ani drgną. Nawet po położeniu całości, żeby otworzyć bagażnik bez ściągania rowerów. Jedyna "wada" to, że podczas deszczu rowery są uwalone, bo wszystko spod kół ląduje na sprzęcie. Zainwestowałem 60 zł w pokrowce na rowery 1
Wojtek Opublikowano 27 Września 2017 Autor Opublikowano 27 Września 2017 12 minut temu, dyno74 napisał: ... Zainwestowałem 60 zł w pokrowce na rowery Dobra rada, dzięki.
dyno74 Opublikowano 27 Września 2017 Opublikowano 27 Września 2017 Tak to wygląda na aucie. Montaż bagażnika na hak, podpięcie itd. 3 min. Montaż rowerów równie szybko. Jeden kluczyk do wszystkiego. No i oczywiście jest światło cofania i podświetlenie tablicy - teraz już obowiązkowe. 1
aju Opublikowano 30 Września 2017 Opublikowano 30 Września 2017 Używam, da się z nim szybko i pewnie podróżować.
Rekomendowane odpowiedzi