stonas Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Cześć. Chciałbym złożyć sobie rower xc, mtb do amatorskiej jazdy i kilku maratonów mtb w roku. Zastanawiam się nad ramą z Chin, słyszałem pochlebne informacje na ich temat, ludzie zakładają jeżdżą w terenie i żyją. Niżej link z rama która mnie zaciekawiła. https://a.aliexpress.com/_EHmYJsf Chciałbym poznać wasze zdanie na ten temat, może ktoś już budował rower na takich ramach i mógłby podzielić się swoimi spostrzeżeniami. I kwestia wysyłki w razie kupna jak to jest teraz z tym podatkiem cłem itp.
DanielJJ Opublikowano 13 Maja 2023 Opublikowano 13 Maja 2023 W pl gościu sprzedaje te ramy po 2400zl pomalowane na jaki kolor chcesz.
vdcmike Opublikowano 10 Maja 2024 Opublikowano 10 Maja 2024 To jest podróbka spec epic. Miałen taką ale sygnowaną airwolf nie specyckle. 2 sezony jeździła porwm poległa przez kij kręcony w koło. Jeśli się zdecydujesz to pamiętaj żeby zapewnić sobie formalności celne organizowane przez sprzwdawcę.
chilika Opublikowano 14 Maja 2024 Opublikowano 14 Maja 2024 Mam od nich ramę karbonową do XC (inną niż ta w linku). Jeżdżę po TPK - nic się nie dzieje. Panowie w serwisie rowerowym chwalili jakość wykonania.
Rekomendowane odpowiedzi