indyk_125 Napisano 25 Wrzesień 2017 Udostępnij Napisano 25 Wrzesień 2017 Cześć! mam w opcji do zakupienia rower: http://www.bikekatalog.pl/2013/rowery/1484/foto:2/ Z tym, że rozglądałem się za rowerami typu cross bo takie mnie najbardziej interesują. Co musiałbym wymienić oprócz korby i opon? Odnośnik do komentarza
hanus Napisano 25 Wrzesień 2017 Udostępnij Napisano 25 Wrzesień 2017 To jest rower MTB i z niego raczej crossa nie zrobisz... Zupełnie inaczej rama jest skonstruowana Odnośnik do komentarza
Przemcio Napisano 25 Wrzesień 2017 Udostępnij Napisano 25 Wrzesień 2017 A czemu akurat musi być cross?? Akurat MTB Cube ma bardzo wygodna i uniwersalna geometrię. Zakładając deko cieńsze oponki fajnie się na nim jeździ nawet po asfaltach i DDR-ach. Ja akurat mam Attentiona ale to ta sama rama ;-) Jest co prawda po grubych upgrade-ach ale dlatego je robiłem bardzo lubię ten rowerek Odnośnik do komentarza
trollu Napisano 25 Wrzesień 2017 Udostępnij Napisano 25 Wrzesień 2017 dokładnie, cube nie wyciągają ridera na kierownicy i jako rower do spokojniejszej jazdy będzie całkiem ok. Nie wiem co z korbą jest nie tak, że miałaby iść do wymiany Odnośnik do komentarza
MatysB Napisano 26 Wrzesień 2017 Udostępnij Napisano 26 Wrzesień 2017 @indyk_125 Sprawdź wiadomość ode mnie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi