Skocz do zawartości

Koronki do kasety CS-M8000

pitmax

Rekomendowane odpowiedzi

Na 100% mają w serwisie www.sportprofit.pl z Wrocławia:

11s - od M9000 (ale pasować bedzie do M8000)

13s - od M8000

15s - od M8000

Trzeba dzwonić do sklepu i powiedzieć, że ustalone było z Krzysztofem Krupą (kierownikiem serwisu). Wtedy sklep załatwi to wysyłkowo. Jakbyć miał problem to daj znać,bo jestem z Wrocka.

1 minutę temu, Rezus napisał:

Że w ogóle ci się chce siedzieć całymi dniami na forum i odpowiadać na takie pytania... autor postu jak by poświęcił 5min na allegro czy google to by znalazł ale jak widać lepiej napisać post.

I nie piszcie mi że forum po to jest bo forum służy żeby pomoc rozwiązywać prawdziwe problemy, pytać o rady czy doświadcZenia A nie takim glupotami zresztą jakich wiele tu.

Możliwe. Ale skoro moge pomóc to to robię. Jeśli Ciebie to gniecie to po co Ty tracisz czas na tego typu  kometarze?

20 minut temu, Rezus napisał:

Że w ogóle ci się chce siedzieć całymi dniami na forum i odpowiadać na takie pytania... autor postu jak by poświęcił 5min na allegro czy google to by znalazł ale jak widać lepiej napisać post.

I nie piszcie mi że forum po to jest bo forum służy żeby pomoc rozwiązywać prawdziwe problemy, pytać o rady czy doświadcZenia A nie takim glupotami zresztą jakich wiele tu.

Autor teksu na allegro znalazł jedynie 11 t, i napisał parę maili do sklepów z allegro, które to odpowiedział że nie maja takich koronek. Ale dzięki że obawiasz się o moją klawiaturę i czas spędzony na pisaniu postów