pitmax Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Szukam sklepu który sprzedaje koronki do kasety CS-M8000, szukam 11,13,15, nie znacie jakiegoś dobrego sklepu który się tym zajmuje? Odnośnik do komentarza
Franz Mauer Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Proszę bardzo https://kastor-bike.pl/Koronka-kasety-Shimano-11T-CS-M8000 https://kastor-bike.pl/Koronka-kasety-Shimano-13T-CS-M8000 https://kastor-bike.pl/Koronka-kasety-Shimano-15T-CS-M8000 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 @Franz Mauer, żadna z koronek, które podałeś, nie jest dostępna w tym sklepie. Odnośnik do komentarza
Franz Mauer Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Rzeczywiście, piszę z telefonu więc podgląd mam słaby. Trzeba do nich dzwonić. Ostatnio jak kupowałem też tak było, ale po telefonie okazało się, że mają. Odnośnik do komentarza
Franz Mauer Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Na 100% mają w serwisie www.sportprofit.pl z Wrocławia: 11s - od M9000 (ale pasować bedzie do M8000) 13s - od M8000 15s - od M8000 Trzeba dzwonić do sklepu i powiedzieć, że ustalone było z Krzysztofem Krupą (kierownikiem serwisu). Wtedy sklep załatwi to wysyłkowo. Jakbyć miał problem to daj znać,bo jestem z Wrocka. 1 minutę temu, Rezus napisał: Że w ogóle ci się chce siedzieć całymi dniami na forum i odpowiadać na takie pytania... autor postu jak by poświęcił 5min na allegro czy google to by znalazł ale jak widać lepiej napisać post. I nie piszcie mi że forum po to jest bo forum służy żeby pomoc rozwiązywać prawdziwe problemy, pytać o rady czy doświadcZenia A nie takim glupotami zresztą jakich wiele tu. Możliwe. Ale skoro moge pomóc to to robię. Jeśli Ciebie to gniecie to po co Ty tracisz czas na tego typu kometarze? Odnośnik do komentarza
pitmax Opublikowano 25 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 20 minut temu, Rezus napisał: Że w ogóle ci się chce siedzieć całymi dniami na forum i odpowiadać na takie pytania... autor postu jak by poświęcił 5min na allegro czy google to by znalazł ale jak widać lepiej napisać post. I nie piszcie mi że forum po to jest bo forum służy żeby pomoc rozwiązywać prawdziwe problemy, pytać o rady czy doświadcZenia A nie takim glupotami zresztą jakich wiele tu. Autor teksu na allegro znalazł jedynie 11 t, i napisał parę maili do sklepów z allegro, które to odpowiedział że nie maja takich koronek. Ale dzięki że obawiasz się o moją klawiaturę i czas spędzony na pisaniu postów Odnośnik do komentarza
Franz Mauer Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Mam, ale nie Twoja rolą jest organizowanie komuś czasu. Sam powinieneś zadbać o organizowanie własnego,bo traciszgo na pisanie postów, które kompletnie nic do sprawy nie wnoszą, nieprawdaż? Odnośnik do komentarza
pitmax Opublikowano 26 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 niestety obleciałem wszystkie sklepy i nigdzie nie ma tych koronek w dostępności. Czy koronki od kasety CS-M9000 (xtr) podejdą do mojej kasety CS-M8000? pytam ponieważ te są dostępne Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi