Lukiluk Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 (edytowane) Cześć. Po kilkuletniej przerwie wracamy do jazdy. Niestety nie jestem już na bieżąco a czasy gdy wymarzony MTB składałem od podstaw, robiąc doktoraty, minął dla mnie bezpowrotnie. Szukam fulla 29" dla kobiety. Mamy pod nosem wszystkie sudeckie single i z takim przeznaczeniem będzie używany. Jazda zdecydowanie rekreacyjna nie wyczynowa. Rower musi być stabilny przy zjazdach. Wszystkie górki wjeżdżamy w siodle więc długie mozolne podjazdy to też istotna rzecz. Nie zależy mi na zwrotności i wyczynowych cechach, ma być przewidywalny i nie wymagający;-) Celowałem w cayona nerve/ neuron ale bez przymiarki nie zaryzykuję. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie. Edytowane 26 Lutego 2023 przez Lukiluk Odnośnik do komentarza
Kkaaeell Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Wszystki rowery z segmentu downcountry, lekki trail120/130 skoku Odnośnik do komentarza
eathan Opublikowano 5 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 @Lukiluk sprawdź Marina Rift Zone w modelu na 2023 rok. Masz koło 27,5 oraz 29. Pełna rozmiarówka. Poza tym da się to przymierzyć, a i dość często można wypożyczyć przy popularnych bike parkach. Co do Canyona to tam masz możliwość zwrotu. Więc to też opcja. Do tego ostatnio wyprzedaży szły na Neurony. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi