jermak Opublikowano 24 Września 2017 Opublikowano 24 Września 2017 Witam mam pytanie ma ktos moze doswiadczenie z tymi oponami Potrzebne do jazdy po asfalcie ale tez po lekkim terenie
Franz Mauer Opublikowano 24 Września 2017 Opublikowano 24 Września 2017 I do tego są. Po bieżniku widać, że z jednej strony mają małe opory toczenia, a krawędzie i kierunek klocków pomaga przy jeździe w lekkim terenie i po szutrach. Natomiast odpadną przy kamieniach, błocie i trzeba uważać na śliskich korzeniach.
tmmm Opublikowano 3 Maja 2019 Opublikowano 3 Maja 2019 przejechałem na nich 1500-2000 km, bardzo wytrzymałe (jazda po bardzo slabym asfalcie, lesie, żwirowych dróżkach) ani jednego przebicia
punky10 Opublikowano 3 Maja 2019 Opublikowano 3 Maja 2019 (edytowane) Mam Opona Continental Double Fighter III 27,5x2,0. Przejechałem na nich jakieś 2300km. Po tym przebiegu wyglądają jak nowe. 60-70% asfalt reszta Teren. Wytrzymałe. Raz złapałem flaka ale dlatego że dobiłem na zjeździe. Opona nie ucierpiała. Wydają sie słabe na powierzchni piaszczystej (tzn.przy plaży), śliskie na mokrych kamieniach ( dużych). Świetne na asfalt również mokry, las, ścieżki polne , kamieniste szlaki. Ja mogę polecić. Kupiłbym drugi raz. Pozdrawiam. Edytowane 3 Maja 2019 przez punky10 2
tmmm Opublikowano 3 Maja 2019 Opublikowano 3 Maja 2019 Twoje na koła 27 wydają się mieć inny wzór bieżnika
punky10 Opublikowano 3 Maja 2019 Opublikowano 3 Maja 2019 48 minut temu, tmmm napisał: Twoje na koła 27 wydają się mieć inny wzór bieżnika To samo
tmmm Opublikowano 3 Maja 2019 Opublikowano 3 Maja 2019 może kwestia kąta pod którym bylo zrobione zdjęcie
Rekomendowane odpowiedzi