mikegolf Opublikowano 23 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Cześć, pytanie jak w tytule. Gdzie szukacie promocji? Jest kilka modeli którymi jestem wstępnie zainteresowany, zacząłem ich szukać, i tak: - Allegro: prawie brak ofert, ceny nieznacznie niższe niż katalogowe - Ceneo i inne porównywarki cen: mało ofert, z kilku dosłownie sklepów - OLX (tylko nowe): oferty po cenach katalogowych na początku byłem trochę zdziwiony, może jeszcze za wcześnie na wyprzedaże, może coś się zmieniło odkąd kupowałem rower 7 lat temu (wtedy na wyprzedaży ustrzeliłem go ok -25%) jednak podłubałem chwilę dłużej, wpisując w google "nazwa modelu +wyprzedaż" i zacząłem znajdować naprawdę fajne rzeczy - Krótko mówiąc - jak szukacie promocji? Tak jak ja, tzn "nazwa modelu +wyprzedaż" czy może znacie jakieś ciekawe źródło? Może np grupa/strona na fejsbuku tak jak ma to miejsce z tanimi lotami? z góry dzięki! Odnośnik do komentarza
Andrzej Sawicki Opublikowano 23 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Ręcznie trzeba. Przejść się po lokalnych sklepach, podzwonić do dalszych, wyszukać danego modelu w sklepach internetowych (przez ogólne wyszukiwanie "<nazwa modelu> sklep", nie strony agregujące). -10% i -15% na "stary" rocznik dają praktycznie od ręki. Więcej to już wyższa sztuka. Odnośnik do komentarza
PaRzYsTy Opublikowano 23 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Siemka mi zawsze sprawdza się google. Jeżeli znajdę sklep który ma atrakcyjną ofertę to próbuję swoich sił i negocjuję z nimi cenę. Zawsze udaje mi sie "wyszarpać" dodatkowe 5% Część sklepów ma dodatkowy program lojalnościowy i za wydane xPLN przyznają dodatkowy rabat na cały asortyment. Jak chcesz coś kupić za gotówkę i masz upatrzone jakieś modele to podaj je z ceną jaką udało Ci się znaleźć to porównam je z moimi cenami Odnośnik do komentarza
mikegolf Opublikowano 25 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Dzisiaj popytam w sklepach okolicznych - zwłaszcza że chętnie przejechałbym się więcej niż po sklepie przed kupnem Aktualnie rozważam między Kross Dust 2 2017 a Grist 2 2017 Odnośnik do komentarza
pitmax Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 olimpiasport ma zazwyczaj przecenione starsze roczniki 1 Odnośnik do komentarza
mikegolf Opublikowano 25 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 niestety teraz mają już tylko Skę Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Witam proponuje Bikester.pl, Bikeinn.com, wszystko jest w Uni europejskiej więc nie ma żadnych dopłat, naprawde bardzo ciekawe promocje czy wyprzedaże, pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Remar-Sport Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Jeżeli chodzi o ciekawe promocje i sezon wyprzedaży, to oczywiście warto zacząć poszukiwania w dobrych sklepach internetowych gdzie masz szeroki wybór rowerów jak i akcesoriów. Akurat w tej kwestii możemy pomóc. Odnośnik do komentarza
Andrzej Sawicki Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Jeśli nie ma w Polsce, można też iść dalej. Szukamy "model roweru shop" -- międzynarodowe. Szukamy "model roweru de" -- niemieckie i okolice. Wysokie modele Scotta i Gianta z 2017 roku, których w Polsce nikt nigdy nie miał na stanie, znalazłem łatwo np. w Niemczech. Odnośnik do komentarza
SportStudio Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Jasne, że można iść dalej poza PL tylko pytanie cz jest sens, przy czym im dalej tym większe koszty przesyłki, pamiętajmy o tym. Szereg promocji i rabatów znajdziecie w dobrych sklepach internetowych oraz stacjonarnych. Odnośnik do komentarza
Remar-Sport Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Teraz we Wrocławiu na Bardzkiej i Robotniczej są ciekawe promocje na rowery elektryczne jak i zwykłe, polecam zerknąć. Odnośnik do komentarza
karol128 Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 W expertbike w Lublinie mają spore przeceny. Jeśli nie jesteś z Lublina zawsze można zamówić sprzęt na ich stronie internetowej https://www.expertbike.pl/. Ja kupiłem świetnego Krossa za niecałe 2 koła. Odnośnik do komentarza
Pasterbajk Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Witam Wszystkich na forum. Jeżeli chodzi o promocje i rabaty to teraz znajdziemy je niemal w każdym sklepie internetowym z racji zbliżających się świat, warto po prostu poszukać i bez problemu natrafisz na ciekawe okazje. Odnośnik do komentarza
Remar-Sport Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgadza się, akurat tutaj warto szukać rabatów w sklepach internetowych, szczególnie teraz w styczniu kiedy zaczął się już sezon wyprzedaży i wiele akcesoriów możemy kupić znacznie taniej. Warto szukać promocji na bieżąco. Odnośnik do komentarza
Coleoptera Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Ja szukam, i zawsze znajduję coś ciekawego na zakupoholicy.pl tam są zebrane promocje internetowe więc znajdą się i pampersy, i zabawki, i głośniki :) Odnośnik do komentarza
evcia_lina Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Witam Wy pewnie macie więcej inf.nt. sklepów w których są obecnie promocje na odzież rowerową ,rowery itp.? Coś ktoś? 🤗 1 Odnośnik do komentarza
OliOli Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Sprawdzam sobie teraz dzisiejsze promocje na rowery jest tego naprawdę sporo. Ciężko ustrzelić konkretny typ na promocji, o wiele łatwiej trafić promocje na rowery i wtedy dopiero przebierać. Najlepiej poświecić chwilę z google i nauczyć się szukać. Jest jeszcze kilka ciekawych sposobów na promocje, jak np. zniżki pracownicze. Wtedy trzeba być mieć kogoś kto Nam ją załatwi. Odnośnik do komentarza
bialy101010 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 (edytowane) ; Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez bialy101010 Odnośnik do komentarza
puchatek Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Ciekawi mnie jedno - nowi użytkownicy i od razu zapodają linki do jakiś dziwnych stron... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi