Piscadeiro Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam, wraz z pierwszym mym postem tutaj. Przymierzam się do zakupu spodenek rowerowych i celuję w firmę Attiq. Czy ktoś może testował spodenki z tej firmy i może coś o nich powiedzieć? Zastanawiam się nad spodenkami bez szelek, dokładnie nad modelem Expert Series, jednak jeżeli ktoś jeździł w modelu Basic również proszę o opinię. Zastanwiam się czy warto dopłacać te 80 złotych do droższego modelu, więc każda opinia jest dla mnie cenna. Warto dodać, że ścigam się amatorsko na dystansach do 40 km, często jednak jeżdżę na dłuższe trasy rekreacyjnie. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Paweł Edytowane 21 Kwietnia 2017 przez Matt Precyzyjny temat da Ci więcej odpowiedzi
fan91 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Wklep sobie hasło "attiq opinie" w google, gdzieś na forum szosowym jest wątek gdzie wspominają o jakości i dużych problemach z dobraniem rozmiaru. Jedno jest pewne, jeśli jeździsz sporo i się ścigasz to spodenki bez szelek są złym pomysłem. 1
Piscadeiro Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Dzięki za odpowiedź . Ścigam się już trochę i póki co nigdy nie jeździłem w szelkach i nie czuje potrzeby póki co
fan91 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Chyba jeszcze nie spotkałem nikogo kto się po jakimś czasie nie przerzucił na szelki i wszyscy zadowoleni. Może warto spróbować
iza Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Dnia 12.04.2017 o 19:07, fan91 napisał: Chyba jeszcze nie spotkałem nikogo kto się po jakimś czasie nie przerzucił na szelki i wszyscy zadowoleni. Może warto spróbować O to ja i tak mi lepiej
wgi Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 Mam takie spodenki. Jakoś wykonania super. Wkładka jakoś mi tak nie do końca leży ale całkiem przyzwoita. Ciężko mi jednak wyobrazić sobie w nich jazdę 4h bez przerwy. Wykorzystuję je do treningów i godzinkę spokojnie w nich wytrzymuję. Jak się co pewien czas na chwilę zejdzie z roweru to pewnie te 4h można zrobić
grzechu84 Opublikowano 31 Października 2017 Opublikowano 31 Października 2017 Z attiqa mam 2 pary spodenek jedne to właśnie jakiś model bez szelek( czerwona wkładka )- możliwe że z serii Basic, drugie to Expert series z wkładką proi szelkami, wcześniej miałem jakieś spodenki budżetowe bez szelek z firmy Accent, od accentów na pewno lepsze były spodenki z attiqa, natomiast seria pro to juz inna półka. Gdybym miał kupić jeszcze raz tańsze spodenki to kupiłbym attiqa basic ? ale z szelkami.
Rekomendowane odpowiedzi