Marco1973 Opublikowano 17 Września 2017 Opublikowano 17 Września 2017 (edytowane) zamierzam zmienić trenażer na kasetowy, w którym oprócz oporu progresywnego jest też możliwość jazdy na zadanym oporze. zastanawiam się czy Elite Direto czy tez Tacx Flux Smart. ceny porównywalne, dlatego te dwa modele wybrałem. który Waszym zdaniem i dlaczego? Edytowane 17 Września 2017 przez Marco1973
rollergames Opublikowano 3 Listopada 2017 Opublikowano 3 Listopada 2017 Hey, czy już coś wybrałeś ? TEż się zastanawiam nad Tacx Flux lub Elite Direto. JEdnak składam się ku Elite Direto ze względu na lepszy pomiar mocy niż ma Tacx.
TomekD Opublikowano 11 Listopada 2017 Opublikowano 11 Listopada 2017 Dzisiaj kupiłem Flux Smart i pierwsze wrażenia są pozytywne. Bardzo cichy, stabilny. Ale coś więcej to dopiero za kilka dni
rollergames Opublikowano 13 Listopada 2017 Opublikowano 13 Listopada 2017 O fajnie a za ile kupiłeś i gdzie ? I jak już po pierwszych testach ?
Lenka Opublikowano 3 Grudnia 2017 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Dnia 11.11.2017 o 21:07, TomekD napisał: Dzisiaj kupiłem Flux Smart i pierwsze wrażenia są pozytywne. Bardzo cichy, stabilny. Ale coś więcej to dopiero za kilka dni Możesz powiedziec cos wiecej na temat uzytkowania fluxa??? Stoje przed wyborem zakupu trenazera i jak na razie Fluxa wszyscy mi odradzają , jakies awarie juz byly? Podobno mega awaryjny jest
Rekomendowane odpowiedzi