Nevii Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 (edytowane) Cześć, Mam pytanie o układ mojej linki przy przedniej przerzutce. Układa się dość dziwnie, mianowicie zaraz przy zejściu ze ślizgu ociera o spawy na mufie od strony tylnego trójkąta, a przy samej przerzutce opiera się o jej sprężynę (tylko na 1 biegu bez trymowania). Czy tak to powinno wyglądać? Załączam zdjęcia. Edytowane 17 Września 2017 przez Nevii Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Jeśli inaczej się nie da, to ja bym w tym miejscu dała kawałek pancerza. Odnośnik do komentarza
Nevii Opublikowano 17 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Pewnie i bym tak zrobił, ale pozostaje problem opierania sie linki o sprężyne, przez to przy naciąganiu linki słychać strzał, w momencie kiedy linka się ze sprężyny ześlizguje. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 A gdybyś dał dłuższy pancerz? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi