Antyszprycha Napisano 14 Wrzesień 2017 Udostępnij Napisano 14 Wrzesień 2017 (edytowane) Jest trenażer, rower, opona, chęci i zapał - nic tylko wsiadać i pedałować ale....od czego zacząć, jak wykorzystać mozliwości ? Od jakiego programu zaczynacie ? Okazuje się, że większość opcji jest płatna w apkach producentów trenażera. W moim przypadku delikfent to tacx flow smart Edytowane 14 Wrzesień 2017 przez adambike Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 15 Wrzesień 2017 Udostępnij Napisano 15 Wrzesień 2017 Ja przez zimę korzystałam z My-eTraining - Elite dał półroczną licencję za darmo do trenażera. Obecnie korzystam z licznika Garmina i sprzężonego z nim czujnika kadencji i prędkości na tylne koło oraz z pulsometru, który też łączy się z Garminem. Do trenowania bardzo mi się te filmy przydały: Mają treningi od 25 minut do 90. Stawiałam trenażer, przed nim deskę do prasowania, na desce laptop i ogień w pedały Odnośnik do komentarza
Antyszprycha Napisano 15 Wrzesień 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 Wrzesień 2017 W oprogramowaniu tacxa też są filmy demo ale po ich uruchmieniu wszystkie paramery same nabierają tempa (prędkość kadencja itd) Nie wiem gdzie uruchomić samemu wskaźnik oporu (nie mam manetki w zestawie bo to trenażer bez manetki) Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 15 Wrzesień 2017 Udostępnij Napisano 15 Wrzesień 2017 Jeśli to są filmy demo, to może nie mają takiej opcji, a jedynie pokazują, jak to może wyglądać? Odnośnik do komentarza
lukaszko Napisano 15 Wrzesień 2017 Udostępnij Napisano 15 Wrzesień 2017 Na początek najlepiej tydzień za darmo zwifta. Potem zobaczysz co cię kręci. Oporem możesz sterować z telefonu aplikacja tacx training.Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Antyszprycha Napisano 17 Wrzesień 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Wrzesień 2017 Proszę mnie poprawić jeśli złe rozumiem ? Zwift po zarejestrowaniu i uruchomieniu programu daje mi możliwość zdobycia darmowej wersji 14 dniowej po przejechaniu trasy 24 km ? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Pro Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi