Kubzonix Opublikowano 14 Września 2017 Opublikowano 14 Września 2017 Witam, czy zna ktoś firmę/osobę która dorobi mi tulejki montażowe do dampera? Posiadam tulejki z poprzedniego dampera, więc wystarczy zrobić identyczne na ich wzór. Najlepiej jeśli firma ta, lub osoba znajduje się w Warszawie lub w jej okolicach, jestem w stanie jednak wysłać tulejki do kogoś dalej. Od razu powiem, że odpada firma ProShox z Warszawy, ponieważ mają tam urlop do końca września i dopiero na początek października zaczęliby produkować moje tulejki. Może któryś z użytkowników podjąłby się tego sam? Damper to manitou Radium Expert, a rama to mongoose NX 8.3 Z góry dziękuje za wszelkie porady!
IOO Opublikowano 14 Września 2017 Opublikowano 14 Września 2017 Ja kiedyś dorabiałem przez serwis Secesja w Krakowie, oni mieli wtedy takiego magika. Moje tutejki to chyba nawet teflonowe pokrył czy czymś. Nie polecam domoroslych tokarzy, rzadko ich produkty trzymają wymiar.
Jimmy Opublikowano 26 Września 2017 Opublikowano 26 Września 2017 (edytowane) Temat rozwiązany? Chyba tylko Proshox robi dobra robotę. Brałem u nich tuleje do 5thElement. Prawie jak fabryka... Mogę śmiało polecić. Edytowane 26 Września 2017 przez Jimmy
jedras Opublikowano 14 Października 2017 Opublikowano 14 Października 2017 (edytowane) Temat zamknięty ? Udało się zdobyć tuleje ? Z tego co widzę w info na stronie firma mieści się gdzieś na Dolnym Mokotowie, czyli rzut beretem, a tak się składa że mam podobny problem, a skoro to blisko, da radę podjechać z 2 damperami i tulejami żeby wszystko dokładnie pomierzyli to nie widzę sensu bawić się w to samodzielnie, jak planowałem Edytowane 14 Października 2017 przez jedras
Rekomendowane odpowiedzi