Melon Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 (edytowane) Sieam mam dosyć duży problem. Mianowicie dzisiaj robiłem serwis amorka i zgubiłem taką nakładkę na stery która jest nad łożyskiem i zaraz nad tymi podkładkami dystansującymi jak na zdjęciu I tu moje pytanie, można dokupić gdzieś samą tą podkładkę czy jak to tam się nazywa? Nie wiem jakiej marki są stery ale to są orginalnie zakładane do kandsa 1300 Jeśli tak to gdzie? Z góry dzięki Edytowane 10 Września 2017 przez Melon Odnośnik do komentarza
Mawiro Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Kiedyś części do sterów mieli w sklepie www.kolle.pl Łożyska i podkładki dystansowe były na 100%, ale czy takie jak ty potrzebujesz to nie jestem pewien. Odnośnik do komentarza
Melon Opublikowano 11 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Nic takiego nie znalazłem Chyba będe musiał to dorobic albo kupić nowe stery co mi się nie widzi. Odnośnik do komentarza
Franz Mauer Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Tylko w zestawie ze sterami. Odnośnik do komentarza
Melon Opublikowano 11 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 No to mam problemik. Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza
specialized34 Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 warto iść do jakiegoś sklepu stacjonarnego i zapytać ja miałem to samo tydzień temu poszedłem i pan bez najmniejszych problemów sprzedał samą podkładkę i bronie z głowy Wysłane z mojego HUAWEI NXT-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Nurek_ Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 (edytowane) Może coś wybierzesz: http://rowerowybazar.com.pl/gorne-pokrywki-sterow-1-1-8-time-ritchey-cc,o4951 http://rowerowybazar.com.pl/pokrywki-sterow-1-1-8-cane-creek-colnago-fsa-orbit,o4792 Edytowane 12 Września 2017 przez Nurek_ Odnośnik do komentarza
Melon Opublikowano 13 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Nie, nic podobnego o tego co tam siedziało. Na chwile to to zataśmowałem i czekam na hak przerzutki. Później pomyśle co z tymi sterami Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza
trollu Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 ale zgubiłeś na amen? Podczas jazdy pks z dziurą w podłodze to rozkręcałeś? ja wiem, że rzeczy się gubią ale jak spadło to potoczyło sie kawałek i musi gdzieś leżeć Odnośnik do komentarza
Red Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Dnia 9.09.2017 o 17:20, Melon napisał: I tu moje pytanie, można dokupić gdzieś samą tą podkładkę czy jak to tam się nazywa? Podkładka stożkowa sterów. Do kupienia w każdym sklepie w cenie od 10-50zł. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi