Danielo Opublikowano 9 Września 2017 Opublikowano 9 Września 2017 Witam stoję przed wyborem zakupów pedalow spd do szosy i zastanawiam sie nad shiamno r540. Look Classic 3 albo time x-presso 2. Z tego co wyczytałem time są najlżejsze ale podobno są mało wytrzymałe a co do shimano o Looka nie udało mi się znaleść różnic tak wiec postanowiłem doradzić kogoś kto już mial kontakt z pedałami spd
Gość Opublikowano 9 Września 2017 Opublikowano 9 Września 2017 miałem ten sam problem do mtb zawsze brałem shimano, więc tym razem chciałem coś innego także szukałem opinii na temat look i time, ale niestety nie znalazłem nic konkretnego, a opinia jest jak dziura w dupie, każdy ma swoją . w końcu zdecydowałem się na time expresso 4 kupiłem je w maju i sprawują się świetnie wbrew pozorom z blokami w butach da się chodzić , choć biegać już nie bardzo
IOO Opublikowano 9 Września 2017 Opublikowano 9 Września 2017 Ze swojej strony mogę polecić 500 z decathlonu (cena 130 zl, masa 280 g). Jest to "kopia" looka, od zeszłego roku je poniewieram i nie ma się do czego przyczepić więc po co przepłacać.
Rekomendowane odpowiedzi