Skocz do zawartości

Rowery HEAD - opinia

Mawiro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chcę kupić rower górski, na trochę trudniejsze terenowe wypady. Bardzo mi się podoba rower HEAD Adapr Edge, ale nie mogę zdobyć żadnych informacji jak sprawdza się w użytkowaniu. Może ktoś ma i zechce cokolwiek napisać. Duża kasa do wydania więc lepiej popytać i sprawdzić przed zakupem.

Opublikowano

Marka ogromnie ceniona w środowisku tenisowym. Zanim ktokolwiek pomyślał o rowerach z karbonu to firma ta już w latach 90 produkowała rakiety tenisowe z włókien weglowych. Rower wgląda bardzo przyzwoicie i nie sądzę, abyś miał z nim jakieś problemy. Osobiście nie miałem z tą marką do czynienia, ale wielu moich znajomych ujeżdżało FATBIKE tej marki i byli bardzo z nich zadowoleni. Może to nie jest jakieś mocno trafne powiązanie, ale zawsze...;) 

Opublikowano

Dobre rowery. Miałem okazję jeździć X-Ruby i nie mogę o nim nic złego powiedzieć anie względem właściwości jezdnych ani jakości.

Opublikowano

Miałem okazji pojeździć modelem ze sztywnym widelcem chyba to był treton. Fajnie to wszystko chodziło a jakość wykonania bardzo mi się podobała :)

Opublikowano

Jeździłem na ich fabike-u, bardzo przyjemny rower, dobrze wykonany.

Opublikowano

Ja miałem ramę Head - pod innym brandem, a mianowicie Sundance Hamilton RS, szału nie było, ale to nie ta półka i zupełnie inna konstrukcja.