BazylPL Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Szukam ciekawych tras w okolicach Lublina, ew na terenie całego województwa, gdzie można spokojnie podjechać samochodem. Zależy mi, żeby nie jeździć pomiędzy tirami Ktoś coś? Odnośnik do komentarza
JakubP Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Szosa/MTB? Ja pod samym Lublinem mogę polecić las Stary Gaj (hopki, wyskocznie, "bandy" itp.), ogólnie fajny las. Ewentualnie trasa wokół Zalewu Zemborzyckiego, ale tam trochę jest bruku, trochę terenu Więcej jako takich wyznaczonych tras nie znam, z chęcią poznam. PS: Na samym północno-zachodnim brzegu lasu znajduje się coś w stylu opuszczonego...hmm placu treningowego, strzelnicy itp. 1 Odnośnik do komentarza
BazylPL Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Umiarkowane MTB . Zalew spoko, ale oblatany już z każdej strony. Poobczajam ten las na googlach Odnośnik do komentarza
Karolson Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 W lesie znajdzie sie pare ciekawych tras, ale nie nastawiaj sie na długie kilometry spędzone tam kilkaset metrów i znowu trzeba drałować na górę, zresztą z tego co pamiętam większośc jest w złym stanie, nadgryziona zębem czasu i po prostu zniszczona. Ale coś tam znajdziesz. A zalew również mam oblatany z każdej strony i za przeproszeniem rzygam już tą trasą, unikam jej narazie, chociaz śmiało moge powiedziec, ze zrobilem na niej z 1000 km, bo od domu wokół zalewu wychodzi 30 km Odnośnik do komentarza
LukasFR22 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Ja zapraszam na Wąwozy pod Kraśnikiem a dokładnie za Dzierzkowicami i w Zwierzyńcu można takich tam pomysłów nabrać na linie podjazdów że szok. Dropy po 15m i do normalnej jazdy też bardzo fajnie i ciekawie technicznie lubię tam w zimę jezdzić. 1 Odnośnik do komentarza
Karolson Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Mógłbyś podać mniej więcej dokładniejszą lokalizację jakoś na mapie? Odnośnik do komentarza
Miloszs Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Może bym się wybrał do Zwierzyńca Odnośnik do komentarza
JakubP Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Dnia 9.04.2017 o 20:19, BazylPL napisał: Poobczajam ten las na googlach Z satelity zbyt wiele nie widać, jak chcesz mogę wstawić urywek z mapy z zaznaczeniem Ale za to mogę polecić bardzo fajny "obiekt" pod Lublinem (o ile jeszcze istnieje). Jest to nasyp ziemi, który powstał po budowie obwodnicy. Na mapie niżej zaznaczyłem dokładną jego lokalizację. Stojąc na nim stoi się na równi z koronami drzew. 2 Odnośnik do komentarza
Karolson Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Oo to zaledwie kilka km od mojego domu! Da się tam wejść? To stoi nadal i może być nawet wyzsze Odnośnik do komentarza
JakubP Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 2 minuty temu, Karolson napisał: Oo to zaledwie kilka km od mojego domu! Da się tam wejść? To stoi nadal i może być nawet wyzsze Da się wejsć, nawet wjechać Na zdjęciu, na lewo od roweru jest widoczny podjazd. Tylko sugerowałbym wybrać się tam w niedzielę, albo lepiej święto, ponieważ jest to teren budowy i jest zakaz wstępu. Przynajmniej ostatnio jak byłem to była jeszcze budowa, jak jest teraz nie wiem. A skąd wiesz że jest nadal? Satelita może być nieaktualna Aczkolwiek mam nadzieję Odnośnik do komentarza
Karolson Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Jechałem tamtędy niedawno i widziałem, trudno nie zauważyć pozatym ile pieniędzy kosztowaloby to firmę, aby usunąć tak ogromny nasyp.Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza
Largo Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam według mnie ciekawą alternatywą na jazdę szosówką jak i mtb jest np. Kozłowiecki Park Krajobrazowy. Jest sporo wyznaczonych tras, spokój i cisza. Polecam Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez Largo Odnośnik do komentarza
karol260992 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 (edytowane) Polecam Kawęczynek Edytowane 13 Czerwca 2017 przez karol260992 Odnośnik do komentarza
BettyBoom Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Jeśli z dala od ruchliwych ulic to polecam Roztocze, okolice Suśca albo Józefowa. Super się jeździ po lasach. Ja lubisz naprawdę ciężką jazdę to wybieraj szlaki piesze np. nad wodospad Jelonek itp. Odnośnik do komentarza
mlp09okn139 Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 (edytowane) Polecam Śniadówke.. Edytowane 25 Lipca 2017 przez mlp09okn139 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi