aju Opublikowano 4 Września 2017 Opublikowano 4 Września 2017 Witam. Dla mnie w sumie sezon się skończył będę składał napęd 2x10. Ale nie o tym. Mam rame attention sl która mi bardzo pasuje. Niestety nie jest to tapered Szukam amora najlepiej rocka ale nie musi. Mam parę wymagań. - budżet maks 2tyś zł (czym mniej tym lepiej ) chyba że... - skok 100mm - blokada skoku (fajnie jak by była na kierownicy) - kolor czarny, mogą być wstawki szare,czerwone ostatecznie białe. - w miarę pancerny, bezobsługowy
aju Opublikowano 4 Września 2017 Autor Opublikowano 4 Września 2017 Koło 29, ośka szybkozłączka czyli chyba 9.. niestety. Bezobsługowy czyli taki z "dobrą opinią" latasz kilometrami I się nie martwisz że cieknie, że powietrze ucieka, że skrzypi itp
Franz Mauer Opublikowano 4 Września 2017 Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) Edytowane 4 Września 2017 przez Franz Mauer 1
aju Opublikowano 5 Września 2017 Autor Opublikowano 5 Września 2017 14 godzin temu, Rezus napisał: raz w roku pełen serwis to minimum. do przyjęcia 14 godzin temu, Rezus napisał: Pisałem,reba,sid,float. J teraz najważniejsze bo nigdy nie wymieniałem amora czy taki podejdzie pod mój rower? czy będę musiał coś zmieniać?http://allegro.pl/rock-shox-reba-rl-sa-100mm-1-1-8-motioncontrol-i6833378919.html 1
Andrzej Sawicki Opublikowano 5 Września 2017 Opublikowano 5 Września 2017 Recon RL albo Reba RL -- zależnie od tego, jak bardzo zależy Ci na wadze. Bebechy są te same. Sprzęt pancerny i realistycznie wystarczy serwis raz na rok. 1
aju Opublikowano 5 Września 2017 Autor Opublikowano 5 Września 2017 nie jestem maniakiem gramów więc pewnie wybiorę tańszą opcję
aju Opublikowano 5 Września 2017 Autor Opublikowano 5 Września 2017 Dzięki @Rezus Temat można zamknąć.. zostały negocjacje z żoną ;D
Rekomendowane odpowiedzi