Mathew222 Napisano 9 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 9 Kwiecień 2017 Posiadam rower Kross Level b7 i chciałbym przerobić koła z dętek na system tubeless. Producent podaje, że felga już jest z tym systemem tylko potrzeba zalać płynem i zamontować wętyl. Prosiłbym abyście polecili jakiś zestaw godny uwagi by przerobić te koła. Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 9 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 9 Kwiecień 2017 może Stan's no tubes taki jak szajbajk stosował i zachwalał u siebie Odnośnik do komentarza
artfal Napisano 9 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 9 Kwiecień 2017 Stosowalem mleczka Stan's Notubes oraz Slime, jedno i drugie mogę polecić z czystym sumieniem. Spełniały swoje zadania w 100 %. Wentyle miałem również Stan's i działały jak należy. Teraz będę zakładał wentyle DT SWISS jak je przetestuje to napiszę jak się spisują. Pozdrawiam, Artur 1 Odnośnik do komentarza
Mathew222 Napisano 9 Kwiecień 2017 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwiecień 2017 Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza
Eldo Napisano 11 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 11 Kwiecień 2017 Warto też dodać że są dwa typy zaworów do TL z wykręcanym wkładem lub montowanym na stałe. Tutaj sprawa jest o tyle istotna że np przez zawór z wykręcanym wkładem możemy zaaplikować mleczko bez konieczności wyciągania "kawałka opony" z obręczy. Są też różne długości zaworów odpowiednie do typu (grubości) obręczy. Mleczko Stan'a jest bardzo dobre to samo można powiedzieć o DOC Blue Schwalbe (nie jestem pewny ale chyba Stans robi dla Schwalbe więc może to być dokładnie ten sam produkt). 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi