Kacper 600 Napisano 28 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpień 2017 Witajcie. Chciałem jedynie zakomunikować wszem i wobec że w piątek nabyłem swoją pierwszą szosę(emonda alr 4). Jak to cacko śmiga brak słów. A z osiem miesięcy się czaiłem, przeglądałem, wybrzydzałem aż w końcu trafiła się okazja(3700). Z piątku na sobotę prawie z nią spałem(mam 36l.rower ochrzciłem Tereska). Życzę wszystkim takiej satysfakcji z zakupów. Serdecznie pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza
Iwona Napisano 28 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpień 2017 Gratuluję spełnienia marzeń- Tereska śliczności i jak pięknie się zarumieniła - wielu kilometrów i satysfakcji z jazdy życzę Odnośnik do komentarza
hanus Napisano 28 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpień 2017 Rower super, ale popraw tytuł tematu 1 Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 23 Wrzesień 2017 Udostępnij Napisano 23 Wrzesień 2017 Rower - legenda. Ważyłeś go może? Odnośnik do komentarza
de Villars Napisano 23 Wrzesień 2017 Udostępnij Napisano 23 Wrzesień 2017 Ładny, gratuluję Jaki tam siedzi osprzęt? Odnośnik do komentarza
Kacper 600 Napisano 23 Wrzesień 2017 Autor Udostępnij Napisano 23 Wrzesień 2017 Ważyć, nie ważyłem. Trek podaje w moim rozmiarze (56) 8,8 kg. a jak jest naprawdę to nie wiem. Osprzęt to pełna tiagra 4700 i jak dla amatora pracuje to lepiej niż dobrze zamierzam jednak zmienić łańcuch na taki ze spinką ze względów serwisowych, nie chce mi się bawić ze skówaczem, poza tym nigdy nie miałem z tym doczynienia. Odnośnik do komentarza
karol260992 Napisano 3 Luty 2018 Udostępnij Napisano 3 Luty 2018 Rama podobna do mojego domane al2 albo mi się zdaje Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi