MaxMaksymilian Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Witam serdecznie wszystkich z łodzi i nie tylko Jestem Max , jeżdżę na rowerze mtb . Mieszkam w Zdunskiej woli , jezeli ktos miał by ochote na wspolne treningi zapraszam do kontaktu Odnośnik do komentarza
AdiX Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Siema wszystkich z Łodzi i nie tylko czy u nas są jakieś grupki zwariowanych ludzi na punkcie kolarstwa którzy robią wspólne wyprawy rowerowe lub treningi, najbardziej interesuje mnie szosa. Odnośnik do komentarza
ktokolwiek Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 http://cyklomaniacy.pl Spis ustawek w Łodzi i bliskiej okolicy. 1 Odnośnik do komentarza
Rafal87xc Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 W dniu 28.08.2017 o 10:53, MaxMaksymilian napisał: Witam serdecznie wszystkich z łodzi i nie tylko Jestem Max , jeżdżę na rowerze mtb . Mieszkam w Zdunskiej woli , jezeli ktos miał by ochote na wspolne treningi zapraszam do kontaktu a rekreacyjnie tez jezdzisz czy tylko treningowo? Odnośnik do komentarza
TomekCorsa Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 (edytowane) Chyba nie dam rady zapierniczać 2, 3 godziny jak piszą na "cyklomaniacy". Ktoś chętny na las Łagiewnicki, bardziej ten trzeci gdzie dziko. AM,XC 💯 S Edytowane 23 Stycznia 2021 przez TomekCorsa Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi