Administrator SzajBajk Napisano 25 Sierpień 2017 Administrator Udostępnij Napisano 25 Sierpień 2017 Oto szczegółowe zdjęcia oraz wynik testu Meridy Ninety-Six Team: Odnośnik do komentarza
Franz Mauer Napisano 25 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 25 Sierpień 2017 (edytowane) Ten rower to totalny badziew. NIgdy bym go nie kupił ! A tak serio - to był typowo polski akt zazdrości. Rower jest super. Gdyby budżet mi na to pozwalał to nabyłbym go, nawet z tym nie cieszącym się sławą RS-1. Gratuluję przyjemności z jazdy ! Ciekaw tylko jestem jak czesto trzeba serwisować zawiasy? Edytowane 25 Sierpień 2017 przez Franz Mauer Odnośnik do komentarza
trollu Napisano 25 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 25 Sierpień 2017 wg tego co podaje RS dla np damperów to często - jak ktoś dużo jeździ to trzeba by mieć 2 dampery i na jednym jeździć a drugi serwisować i tak w kółko. Ale nie ma co wariować Odnośnik do komentarza
Franz Mauer Napisano 25 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 25 Sierpień 2017 @trollu pytam o zawiasy, a nie amortyzacje, czyli tuleje, łożyska etc.... Odnośnik do komentarza
trollu Napisano 25 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 25 Sierpień 2017 aa to ok Odnośnik do komentarza
specialized34 Napisano 25 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 25 Sierpień 2017 @Franz Mauer to znaczy w jakim znaczeniu chodzi o łożyska tak? Wysłane z mojego HUAWEI NXT-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
trollu Napisano 25 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 25 Sierpień 2017 kiedy dostają luzów albo jak często je serwisować żeby temu zapobiec. Ogólnie - chyba nie ma złotej recepty na to Odnośnik do komentarza
Ruter Napisano 25 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 25 Sierpień 2017 Rowerek 1 klasa Przy okazji według mnie merida ma piękne ramy <3 Odnośnik do komentarza
Matt Napisano 13 Wrzesień 2017 Udostępnij Napisano 13 Wrzesień 2017 Wydzielony temat dotyczący lekkiego roweru full trailowego Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi