Skocz do zawartości

Wieszak rowerowy na ściane

nie_pytaj_kto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zawiesić rower na ścianie lecz nie mogę znaleźć odpowiedniego wieszaka na rower. Widziałem że na filmach u Szajbajka że ma takie zwykłe proste pręty. Czy ktoś się orientuje gdzie można takie dostać? Interesują mnie takie za pomocą których zawieszę rower poziomo w wersji jak najbardziej minimalnej.

Opublikowano

Ja mam to zrobione mocno budżetowo. Profil drewniany, trzy kołki, dwie śruby, jeden hak i kawałek sznurka/tasiemki.

20170330_193401.jpg
Opublikowano

Te "zwykłe proste pręty" u Szajbajka to po prostu nogi do stołów i stare sztyce, obłożone izolacją do rur.

Opublikowano

Ja mam rozwiązanie takie jak @Puncu
W pełni się sprawdza, w miarę wygodnie i tanie.

20170624_102934.thumb.jpg.0476201cd5b005fa72c4d4af65d9615e.jpg

Opublikowano (edytowane)

Wybierz się do marketu budowlanego w Twoim mieście. Leroy Merlin, Castorama, Obi - w każdym z nich znajdziesz dość tanie, proste i sensowne rozwiązania wieszania rowerów - od prętów i prostych haków, po "windy" wyciągające na sznurku Twój rower pod sufit: https://www.castorama.pl/produkty/narzedzia-i-artykuly/auto-i-garaz/akcesoria-parkingowe/wieszak-na-rowery/wieszak-podsufitowy-na-rower.html

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Zwykłe pręty dostaniesz na TEJ aukcji. Sam używam. Może nie najtańsze, ale bardzo solidnie wykonane.

• Pomógł 1