nie_pytaj_kto Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Witam chciałbym zawiesić rower na ścianie lecz nie mogę znaleźć odpowiedniego wieszaka na rower. Widziałem że na filmach u Szajbajka że ma takie zwykłe proste pręty. Czy ktoś się orientuje gdzie można takie dostać? Interesują mnie takie za pomocą których zawieszę rower poziomo w wersji jak najbardziej minimalnej.
Puncu Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Ja mam to zrobione mocno budżetowo. Profil drewniany, trzy kołki, dwie śruby, jeden hak i kawałek sznurka/tasiemki.
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Te "zwykłe proste pręty" u Szajbajka to po prostu nogi do stołów i stare sztyce, obłożone izolacją do rur.
Zalas Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Ja mam rozwiązanie takie jak @Puncu W pełni się sprawdza, w miarę wygodnie i tanie.
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 (edytowane) Wybierz się do marketu budowlanego w Twoim mieście. Leroy Merlin, Castorama, Obi - w każdym z nich znajdziesz dość tanie, proste i sensowne rozwiązania wieszania rowerów - od prętów i prostych haków, po "windy" wyciągające na sznurku Twój rower pod sufit: https://www.castorama.pl/produkty/narzedzia-i-artykuly/auto-i-garaz/akcesoria-parkingowe/wieszak-na-rowery/wieszak-podsufitowy-na-rower.html Edytowane 23 Sierpnia 2017 przez Gość
blitzer Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zwykłe pręty dostaniesz na TEJ aukcji. Sam używam. Może nie najtańsze, ale bardzo solidnie wykonane. 1
Rekomendowane odpowiedzi