Skocz do zawartości

Kamery sportowe.

VAT19.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, jesteśmy pasjonatami 2 kółek a zarazem sklepem specjalizującym się w kamerach sportowych. Jeśli szukacie takiego sprzętu lub macie jakieś pytania to serdecznie zapraszamy. :D

Pozdro :)  

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W takim razie , chociaż nie wiem czy aktualne. Co powiesz o SJCAM SJ5000X Elite   , mam kasy tylko tyle 550 zł góra. Może jakieś propozycje ?

Opublikowano

w tej cenie dostanie polaroid cube + (wersja z wifi, filmy 2K, karta pamięci, etui silikonowe, 3 wersje kolorystyczne do wyboru). N duży plus to, że ma wbudowany magnes i zaczpisz ją do wszystkiego co metalowe aby nagrać fajne ujęcia. Ma też stabilizację obrazu i jest "bryzgoszczelna"

Opublikowano
16 minut temu, adambike napisał:

w tej cenie dostanie polaroid cube + (wersja z wifi, filmy 2K, karta pamięci, etui silikonowe, 3 wersje kolorystyczne do wyboru). N duży plus to, że ma wbudowany magnes i zaczpisz ją do wszystkiego co metalowe aby nagrać fajne ujęcia. Ma też stabilizację obrazu i jest "bryzgoszczelna"

Czytałem twój temat wcześniej ale mnie raczej interesuję komplet razem z obudową wodoszczelna i uchwytami. 

Opublikowano
Dnia 4.10.2017 o 13:30, Jerzy napisał:

W takim razie , chociaż nie wiem czy aktualne. Co powiesz o SJCAM SJ5000X Elite   , mam kasy tylko tyle 550 zł góra. Może jakieś propozycje ?

Bardzo dobra kamera choć swoją premierę miała pod koniec 2015 roku. Robiliśmy testy tego modelu, porównując go do dwóch najnowszych propozycji od SJCAM czyli SJ6 Legend i SJ7 Star i wcale mocno nie odstawała od nich. W tej chwili jej koszt to 599 zł, model o podobnych parametrach to M20 i jest trochę tańsza bo 559 zł. 

Opublikowano

Na ale chyba będzie jakaś zniżka dla forumowiczów i kolega Jerzy się zmieści w budżecie? ;)

Opublikowano
Teraz, firefoks napisał:

Na ale chyba będzie jakaś zniżka dla forumowiczów i kolega Jerzy się zmieści w budżecie? ;)

Mam taką nadzieję :) dobrze że poruszyłeś tą kwestię firefoks.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 6.10.2017 o 20:51, Jerzy napisał:

Mam taką nadzieję :) dobrze że poruszyłeś tą kwestię firefoks.

Ogarniemy jakiś rabacik dla forumowiczów :D  Jeśli chodzi o model 5000X-Elite, tutaj niestety nie jestem wstanie nic zrobić, już jest przeceniony. Ale z modelem M20 myślę że zmieścimy się w budżecie o którym wspominałeś :D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wow całe 9 zł rabatu nieźle..jak to jest rabat dla forumowiczów to troszkę słabo kolego.Ja rozumiem każdy musi zarabiać ale skoro ogłaszasz się za darmo na forum to i tak masz mocno z górki..I dlatego zawsze unikam pośredników..

Opublikowano (edytowane)
Dnia 6.10.2017 o 16:15, VAT19.pl napisał:

Bardzo dobra kamera choć swoją premierę miała pod koniec 2015 roku. Robiliśmy testy tego modelu, porównując go do dwóch najnowszych propozycji od SJCAM czyli SJ6 Legend i SJ7 Star i wcale mocno nie odstawała od nich. W tej chwili jej koszt to 599 zł, model o podobnych parametrach to M20 i jest trochę tańsza bo 559 zł. 

SJ5000x Elite według Ceneo kosztuje 559zł (ceny zaczynają się od 538zł) a nie 599zł. SJ6 Legend można dostać w Euro za 599zł a M20 czarny za 519zł a srebrny za 479zł (na Ceneo ceny zaczynają się od 439zł). Sorry, ale twój rabat dla forumowiczów jest żaden. No chyba że to ceny z wysyłką. Ale z tego co zauważyłem to tak nie jest.

Edytowane przez Red
Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, Patryś napisał:

Wow całe 9 zł rabatu nieźle..jak to jest rabat dla forumowiczów to troszkę słabo kolego.Ja rozumiem każdy musi zarabiać ale skoro ogłaszasz się za darmo na forum to i tak masz mocno z górki..I dlatego zawsze unikam pośredników..

A skąd wziąłeś te 9 zł rabatu ? :)

3 godziny temu, Red napisał:

SJ5000x Elite według Ceneo kosztuje 559zł (ceny zaczynają się od 538zł) a nie 599zł. SJ6 Legend można dostać w Euro za 599zł a M20 czarny za 519zł a srebrny za 479zł (na Ceneo ceny zaczynają się od 439zł). Sorry, ale twój rabat dla forumowiczów jest żaden. No chyba że to ceny z wysyłką. Ale z tego co zauważyłem to tak nie jest.

Zdaje sobie z tego sprawę  i działam w temacie aby ta cena uległa obniżeniu. :)

P.S. ceny już uległy zmianie ;) 

Edytowane przez VAT19.pl
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja używam kamerki SONY HDR-AS200VR + Pilot z funkcją podglądu na żywo. Fajna jest bo ma dobra stabilizacja obrazu, ma GPS więc mogę potem zobaczyć z jaką prędkością jechałem, bardzo czuły mikrofon, a pilotem mogę podglądać co widać w kamerce gdy mam ją ustawioną do tyłu. A poza tym  dostaję się fajne oprogramowanie. Obecna cena 979 zł.