Antonio Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Jakie opony enduro na mieszane warunki i trasy gdzie jest dużo luźnych kamieni, uskoków i korzeni? Bardzo proszę o pomoc Odnośnik do komentarza
Nabuchodonozortyu Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Are you fukn serious? https://www.google.com/search?q=Jakie+opony+enduro+na+mieszane+warunki&oq=Jakie+opony+enduro+na+mieszane+warunki&aqs=chrome..69i57j69i60l2.589039j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Odnośnik do komentarza
Antonio Opublikowano 28 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 16 minut temu, Nabuchodonozortyu napisał: Are you fukn serious? https://www.google.com/search?q=Jakie+opony+enduro+na+mieszane+warunki&oq=Jakie+opony+enduro+na+mieszane+warunki&aqs=chrome..69i57j69i60l2.589039j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Problemy są 2, połowa tych artykułów mówi o samych bieżnikach, a ja chciałbym usłyszeć od jakiegoś użytkownika plusy i minusy, o ile takie osoby znajdą ten wpis Odnośnik do komentarza
akir19 Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Assegai, agresor, dhf,dhr Odnośnik do komentarza
Kkaaeell Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Dhf,dhr mogę polecić bo sam jeżdżę na takim zestawie. Na tył można wrzucić dissectora o ile nie jeździsz w błocie. Agessai ludzie polecają lecz nigdy na niej nie jeździłeś. Ogólnie potrzebujesz opony na dość wysokim klocki, mocnej ściance bocznej(conajmniej exo+) i najlepiej guma maxxterra chyba że cię stać to max groo Odnośnik do komentarza
Antonio Opublikowano 28 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 2 minuty temu, Kkaaeell napisał: Dhf,dhr mogę polecić bo sam jeżdżę na takim zestawie. Na tył można wrzucić dissectora o ile nie jeździsz w błocie. Agessai ludzie polecają lecz nigdy na niej nie jeździłeś. Ogólnie potrzebujesz opony na dość wysokim klocki, mocnej ściance bocznej(conajmniej exo+) i najlepiej guma maxxterra chyba że cię stać to max groo Wreszcie doczekałem się fajnej odpowiedzi a testowałeś mieszankę max terra? Możesz polecić? Chciałbym maxx grip na przód i maxx terra na tył, obie opony exo+, chyba z przodu minion dhf, a z tyłu high roller ll, bo jest tani w dobrej konfiguracji Odnośnik do komentarza
Kkaaeell Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Jeżdżę na max Terra tył i przód. Na max grupie nie jeździłem ale napewno trzymalepiej/szybciej się zużywa. W takiej konfiguracji jeździłem 2 sezonu temu. Jeżeli jeździsz dużo podjazdów i bez blota to hight roller jeżeli mało i bez blota to dissector jeżeli interesują cię praktycznie same zjazdy to nie ma miejsca na kompromisy i wsadzają dhf,dhr lub agessaja na tyl Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi