Fala Opublikowano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Cześć! Chciałbym właśnie ten licznik użytkować na dwóch rowerach i moje pytanie jest tego typu czy będę mógł mieć na rowerach zamontowane dwa komplety czujników czyli po jednym na szosę i na MTB. No i czy 830 ogarnie temat zdublowanego kompletu czujników bo nie chciałbym przekładać kadencji i prędkości jak na przykład chcę wybrać się w teren . Odnośnik do komentarza
eathan Opublikowano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Moim zdaniem nic nie stoi na przeszkodzie. Dodajesz 2 x czujniki. Jak jedziesz na rowerze A to Garmin będzie próbował podłączyć 4 czujniki, ale znajdzie tylko 2. Na rowerze B analogicznie. Natomiast nie wiem jak to wpłynie na baterie Garmina... Odnośnik do komentarza
pecio Opublikowano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Nie ma najmniejszego problemu możesz mieć sparowane tyle czujników ile ustawa przewiduje. Edge sam sobie zobaczy które się uaktywniły i z nimi nawiąże współpracę. Ja osobiście mam pięć podpiętych i gdzie go przepnę z tym rowerem gada. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi