Wojtek P Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Witam wszystkich. Od długiego czasu posiadam rower którego nie używam. Zgłosiła się do mnie osoba która jest chętna kupić ale niestety nie mam pojęcia ile jest warty. Rower dostałem kilka lat temu od chrzestnego i przejechałem nim zaledwie jakieś 18 km z miasta do miasta. Jeśli jest ktoś w stanie mi pomóc to z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza
pecio Opublikowano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Dla mnie nawet 100 nie jest wart. Odnośnik do komentarza
raven Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 oddaj za pół litra czy co tam pijesz Odnośnik do komentarza
Nabuchodonozortyu Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Nie napisałeś dokładnej nazwy roweru, nie wyszczególniłeś osprzętu, tj. chociażby marki tylnej przerzutki. Na jakiej podstawie oczekujesz wyceny, skoro z tych twoich zdjęć w zasadzie nic nie wynika? Odnośnik do komentarza
pecio Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Osprzęt i reszta szpeju widać ,że klasy "komunijnej" mocno zjechanej. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi