Pawel0028 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Witam Poproszę o pomoc w odpowiedzi na prozaiczne pewnie dla większości pytanie. Od niedawna rozpocząłem przygodę z enduro na składanym Santa Cruz Tallboy. Mam do wymiany tylną oponę 29 cali. Na obręczy DT swiss M1700 spline 2, jest podany rozmiar rim dimension 622 x 22.5. Czy można włożyć tam oponę o szerokości 2.40 typu Maxxis Minion DHR II ? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza
akir19 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Godzinę temu, Pawel0028 napisał: Witam Poproszę o pomoc w odpowiedzi na prozaiczne pewnie dla większości pytanie. Od niedawna rozpocząłem przygodę z enduro na składanym Santa Cruz Tallboy. Mam do wymiany tylną oponę 29 cali. Na obręczy DT swiss M1700 spline 2, jest podany rozmiar rim dimension 622 x 22.5. Czy można włożyć tam oponę o szerokości 2.40 typu Maxxis Minion DHR II ? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Spokojnie możesz włożyć tam 2,4 Odnośnik do komentarza
Pawel0028 Opublikowano 24 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 dzięki Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi