Zwwz123 Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 Witam, chciałem kupić nową ramę znalazłem kusząca ofertę na olx za fajna sumę. Ta rama to Giant reign ltd 2 z 2015 roku, ale posiada małą wgniotke na tylnim trójkącie ramy, można jeździć z taką wgniotka nic się z tym nie stanie? opłaca się kupić taką ramę czy lepiej omijać? I czy można bezpiecznie na tym jeździć? poniżej zdjęcia. I z góry dziękuję za odpowiedzi Odnośnik do komentarza
raven Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 ee tam wgniotka, odprysk lakieru i tyle, nic się z tym nie będzie dziać Odnośnik do komentarza
Zwwz123 Opublikowano 21 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 44 minuty temu, raven napisał: ee tam wgniotka, odprysk lakieru i tyle, nic się z tym nie będzie dziać Czyli na spokojne mogę kupić i jeździć Odnośnik do komentarza
vdcmike Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 Zani. jeździć to warto zrobić kompleksowy serwis zawieszenia. Odnośnik do komentarza
Zwwz123 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 48 minut temu, vdcmike napisał: Zani. jeździć to warto zrobić kompleksowy serwis zawieszenia. To wiem ale z wgniotka nic się nie stanie jak będę jeździł i skakał średnie hopy?prosiłbym o szybką odp Odnośnik do komentarza
vdcmike Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 Jeśki to wyłącznie wgniotka to nic tej ramie nie będzie. Trzeba obwjrzeć to miejsce dokładnie na żywo żeby coś więcej wyrokować. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi