!!!CHINEK!!! Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 e-Bike Type-Mountainbike Modelljahr2019 Motorunterstützung25 Schaltung HerstellerSRAM SchaltungstypKettenschaltung FederungFully Federung mm140 BremsentypHydraulische Scheibenbremse Farbeschwarz, blau Rahmengröße40, 44, 48, 52- MOJA RAMA 48 Reifengröße27,5+ RahmenformMTB Fully ANTRIEBSEINHEIT MotorYamaha PW-SE 36V 250W Akku500 Wh DisplayYamaha Simple Meter SCHALTUNG & ANTRIEB SchaltungSRAM NX, 11-Gang SchalthebelSRAM NX 11-Gang Trigger Black SchaltwerkSRAM NX, 11-Gang KurbelsatzFSA, AL-8/JIS, 170mm KassetteSRAM Powerglide 1130, 11-42T KetteSRAM, Powerchain 1110 RAHMEN & GABEL Rahmen27,5 BOOST Alu 6061, Full Suspension GabelRockShox FS Recon RL Crown Adjust 27.5, 140mm DämpferSRAM RS Monarch RL 200X57 SoloAir BREMSE BremsanlageTektro HS-M735, 203mm/180mm - zmiana na shigure ,klamki shimano zaciski magura mt5 203mm/203 LAUFRÄDER FelgenMach1, Trucky Naben (V/H)Formula DC511/Formula DC-1248 / ReifenSchwalbe Nobby Nic, Performance Addix, 27.5+ 2.8 COCKPIT LenkerR_Raymon Components, 740mm VorbauR_Raymon Components, 45mm LenkergriffeR_Raymon Components SattelstützeR_Raymon Components, Dropper Post, Travel 120mm SattelR_Raymon Components kupioy uzywany -bateria i naped stan b.dobry wrazenia mega ,silnik zwawy, bateria starcza na ok 50 km w trybie normal i power na eco nie latam nie smigam po plaskim , moja waga 110kg rower daje rade . kilometrow nie nakrecilem duzo bo niedawno zakupiony ,a pogoda nie rozpieszcza . po przesiadce z canyon striv na e bika wiecej km robie ale canyon zostaje . jak cos sie trafi to amor do wymiany na foxa min 34 do mojej wagi bedzie lepszy ,sztywniejszy , 1 raz tez jezdzilem na oponach z plusem mega fajnie ,ale tylko dopoki pradu w baterii nie zabraknie ,potem to walka hahahah ,mistrzem kolarstwa nie jestem , ale na niskim cisnieniu ok 1,2bara smika jak tralala i dodatkowo tlumi chyba nawet liscie hehe,na luznym piachu i blotku cisnie pod gorke , . pozdrawaim i przepraszam a pisownie . Moze ktos z forum mieszka okolice KLEVE 47533 w niemczech niech sie odezwie . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi