MrRaby Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Cześć, Szukam jakiegoś rozwiązania by zawieszać rowery na ścianie na klatce schodowej. Odległość to jakieś 3-4m ściana miedzy parterem a 1 piętrem. Nie mam możliwości podwieszenia nic do sufitu. Poradzicie jak sobie z tym poradzić ? Odnośnik do komentarza
Greg29 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 (edytowane) Mam coś takiego Garaż ma 3 m wysokości i do sufitu od górnych rowerów jest ok. 0,5 m Edytowane 28 Grudnia 2022 przez Greg29 Odnośnik do komentarza
Grzegorz_Macko Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 (edytowane) Pozostaje mi tylko polecić to samo, najtańsze i najbardziej funkcjonalne rozwiązanie, szybko zdejmujesz, szybko zakładasz, a jeżeli robisz tylko jeden rządek pod sufitem, to nawet miejsca nie zabiera, bo swobodnie można pod rowerami coś postawić, czy np wjechać autem. Wieszaki przerabiałem i zajmuje bardzo dużo czasu opuszczenie i zawieszenie oraz za nisko zwisają w dół. Edytowane 29 Grudnia 2022 przez Grzegorz_Macko Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi