krajejewski0 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Cześć wszystkim. Chciałem wymienić suport w rowerze. Producent podaje Pressfit 86. Wybiłem stary suport i nigdzie na nim nie ma żadnego oznaczenia co to jest za model. Jak patrzyłem na szerokosc mufy to 89,5 cm, a szerokość rury korby 24 cm. Znalazłem suporty press fit ale one mają tą tulejkę pomiędzy nimi, a moje łożyska tego nie posiadają, mało tego mają wewnętrzne poprowadzenie linek i taka tulejka nie przejdzie. Jaki suport będzie pasował do tego roweru ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Motke Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 W dniu 20.12.2022 o 16:58, krajejewski0 napisał: [..] mało tego mają wewnętrzne poprowadzenie linek i taka tulejka nie przejdzie. Bez przesady. Dlaczego ta tulejka miałaby nie przejść? Ta tulejka chroni osiował przed śmieciami z ramy i ocieraniem się o takie pancerze. Patrząc na zdjęcie nr 3 powinno spokojnie przejść na wylot; jak nie to pancerz lekko się odegnie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi