grzes_na_elektryku Opublikowano 12 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 (edytowane) Łańcuch gerdy o grubości ogniw 10mm i długości 90cm kosztuje 65zł a łańcuch o takich samych parametrach marki Abus lub Kryptonite kosztuje około 300zł Moje pytanie czy taka Gedra za 65zł warta jest uwagi? Jak z wytrzymałością ogniw w takiej Gerdzie bo Abus i Kryptonite z tego co widać na youtube odeprą atak nawet sporych obcinaków do prętów. Mój rower elektryczny to Kross LeGrand Ellile 1 około 5tyś zł i miałby stać 8 godzin dziennie pod szpitalem(mój zakład pracy) koło pomieszczenia z ochroniarzami ale wzrok ochrony nie jest skierowany na rowery. Szukam zapięcia lub zapięć aby dojeżdżać do pracy tym rowerem. https://www.centrumrowerowe.pl/lancuch-gerda-contra-900-10v-pd27242/?v_Id=162204 Edytowane 12 Listopada 2022 przez grzes_na_elektryku Odnośnik do komentarza
Rowerowa Szajba Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 W dniu 12.11.2022 o 10:36, grzes_na_elektryku napisał: Łańcuch gerdy o grubości ogniw 10mm i długości 90cm kosztuje 65zł a łańcuch o takich samych parametrach marki Abus lub Kryptonite kosztuje około 300zł Moje pytanie czy taka Gedra za 65zł warta jest uwagi? Jak z wytrzymałością ogniw w takiej Gerdzie bo Abus i Kryptonite z tego co widać na youtube odeprą atak nawet sporych obcinaków do prętów. Mój rower elektryczny to Kross LeGrand Ellile 1 około 5tyś zł i miałby stać 8 godzin dziennie pod szpitalem(mój zakład pracy) koło pomieszczenia z ochroniarzami ale wzrok ochrony nie jest skierowany na rowery. Szukam zapięcia lub zapięć aby dojeżdżać do pracy tym rowerem. https://www.centrumrowerowe.pl/lancuch-gerda-contra-900-10v-pd27242/?v_Id=162204 Chcesz porządne zapięcie to zainwestuj w U- lock Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi