Miczurin Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 Dobry Chce zalać opony mleczkiem bo już mam dość kapci po kolcach akacji. Jak się mają już? Czy trzeba je "zategować" czy zalanie mleczkiem to załatwi? Jak będzie trzeba zategować te dziurki (łatka czy jaki sposób łatania takiej dziurki) jaki macie sposób na znalezienie dziur w oponach? po kolcu nie znajdę dziury a żadnych większych nie miałem. Mleczko zwykłe stans się nada? 100% dziur po kolcach Opony: hutchinson kraken 29" 2,3 Z góry dziękuje za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza
Gophfer Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 Ja używam stan's najechane w tym roku z nim 2100 chyba raz coś złapałem właśnie jakiegoś kolca bo mi zeszło trochę powietrza zrobiłem jeszcze 15km zanim dojechałem do domu. Okazało się że miałem coś ok 1 bar, dobiłem ciśnienia i jest ok. Także ja z mlekiem zapomniałem co to kapeć Co do opony to ja bym chyba przejechał dłonią od wewnątrz czy coś nie wystaje Odnośnik do komentarza
Bujak Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 polecam Stans.miałem też cafelatex, ale nie polecam. Odnośnik do komentarza
Nemrod Opublikowano 12 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Z tych co miałem Stans i Continental Revo były ok. Cafelatex i Muc- Off nie polecam. Odnośnik do komentarza
Bujak Opublikowano 12 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 ... ale mam też kolegę, który woli cafeletex Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi